kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 9. marraskuuta 2017

Syksyn kuumin DIY - Eukalyptuskranssi

Tämän syksyn kuumin DIY-trendi täytyy olla eukalyptuskranssi.
Niihin olen törmännyt etenkin pinterestissä, blogeissa sekä instagram-feedissäni taukoamatta. 
Pitkään itsekin siitä haaveilin ja ajattelin jopa yrittää ulkoistaa sen tekemistä, kunnes eräs päivä yksi parhaista ystävistäni toi minulle kimpun eukalyptuksen oksia piristämään päivääni.
Vaikka ensin ajattelin että tarvitsen sen tekemiseen ehdottomasti juuri tämän henkarin Granitista, päätin lopulta uhrata yhden HAY:n henkareistani tähän tarkoitukseen. Halvemmaksihan se loppupeleistä näin tulikin, kun vielä ihmeen kaupalla löysin vasaran täältä uudesta kodistani.  Ihan yhtä pyöreä ei tästä oman vasarointini tuloksesta tullut (HUUTONAURUA!) mutta aika hyvin nuo mutkat oksien alle piiloutuivat onneksi.
Kovin paljon muuta tämän tekoon ei tarvita, itse käytin juuttinarua oksien kiinnitykseen ja tarkoituksella tein siitä aika "kevyen" vaikka sellaiset runsaat kranssit ovat ihan mielettömän kauniita myös.

Täytyy sanoa että mun hermoille tämä oli ihan kohtalaisen haastavaa, en mikään varsinainen DIY-ihme koe olevanikaan. Oikeastaan aika kaukana siitä, mun nakkisormet kun ei tunnu taipuvan siihen mitä niiltä odotan. Vähän kotikutoinen varmasti kokeneempien askartelijoiden silmin, mutta ehkä juuri siksi se onkin niin sopiva tänne meidän vähän "kotikutoiseen" kotiinkin <3.Seuraava kuuma joulun DIY-projekti taitaa aika monilla olla "tonttuovi", katsotaan jos meiltä löytyy siihen kotoa suoraan tarvikkeet niin voisin tyttöjen kanssa sellaisen askarrella. Ihan mielettömän hellyyttävää kun he kummatkin uskovat vielä joulupukkiin ja tonttuihin. 


Seuraavana kuitenkin katse kohti tämän neidin 8-vuotisjuhlia, jotka on kuulemma pakko pitää Super Parkissa  tänä vuonna.. Ihanan helppoa, mutta toki aika kallista puuhaa. 

3 kommenttia: