kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 29. marraskuuta 2016

Sinäkö mukaan Black Swan Fashion-tiimiin?

Moikka!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Tulin sunnuntai-iltana Shanghaista, ja tässä on nyt mennyt muutama päivä siitä toipuessa, täytyy kyllä sanoa että on mulla maailman paras työ - oli niin kiva reissu!

Kirjoittelen teille tällä kertaa ihan mielettömästä mahdollisuudesta lähteä työskentelemään huikean ihanien vaatteiden pariin upeiden ihmisten kanssa. Black Swan Fashion etsii nimittäin nyt uusia edustajia riveihinsä! Merkki on ollut minulle jo useamman vuoden tuttu, ja tunnen monta sen parissa työskentelevää ihmistä. Näin ollen voin käsi sydämellä sanoa että tienaamisen lisäksi pääset tutustumaan moneen uuteen ihanaan ihmiseen.

Haku seuraavalle kaudelle on nyt auki, joten laitathan hakemuksesi 31.12.2016 mennessä osoitteeseen hennariikka@blackswanfashion.com. Jos herää kysymyksiä aiheeseen liittyen niin laita ihmeessä Hennalle viestiä, hän vastailee varmasti mielellään. Henna on yksi ihanimpia ihmisiä jota maa päällään kantaa <3.

Uusi kausi alkaa tammikuun lopussa, ja erityisesti Keski- ja Itä-Suomesta toivotaan uusia, innokkaita edustajia! Täältä pääset lukemaan lisää Black Swanista.
Sillä välin kun sulattelet vielä ajatusta edustajaksi hausta, kurkistahan Black Swanin sivuille ja tee hyviä löytöjä, nyt on kaikki tuotteet alennettu -40% (paitsi basic-tuotteet).
Keräsin tähän alle omia suosikkejani valikoimasta, nuo mustat housut ovat ihan mielettömän ihanat, siistit jotka menevät niin arkeen kuin juhlaan ja ovat todella mukavat päällä! Klikkaa itsesti ostoksille täältä!


Mukavaa viikon jatkoa! Täällä se on ainakin alkanut ihanassa, aurinkoisessa pakkassäässä!

4 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä vaatteita! En vaan koskaan ole uskaltanut tilata, kun en tiedä millaista mitoitusta on ja miten palautus toimii :) Pitäisi päästä kutsuille sovittamaan :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Mitä kokoa se teidän ihana höyhenlamppu makkarissa on? Onko M koko? Kiitos jos jaksat vastailla :)

    VastaaPoista
  3. Kivannäköisiä vaatteita!Olen nähnyt mainoksia näistä,luulin että kaikki on mustia mut ei olekkaan.

    VastaaPoista