kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 24. marraskuuta 2016

Mestaripiirrokseni


Sinä päivänä kun Luoja teki sinut
Hän ei muuta tehnytkään
Heräs aikaisin, otti kynän käteen
Rupes siinä piirtämään

Päivä kului, mut hetkenkään lepoa
Piirtäjä ei kaivannut
Aivan niin kuin olis hurmoksessa ollut
Mestari valmisti sut

Se kuva oli kaunis
Oi ,ihme suorastaan
Muodon jumalaisen sai
Kuvan viereen hän merkkas ettei suhun
Päde kuolevaisten lait

Niille jotka yhä epäilevät Luojaa
Sanon vastaukseksi vaan
Että jos ne edes kerran näkis sinut
Kaikki rupeis uskomaan

-Mestaripiirros, EgotrippiMeidän Linnea täytti viime viikolla vihdoin 7- vuotta. Neiti on itse kovasti odotellut synttäreitään, kun heidän luokallaan suurin osa on jo täyttänyt seitsemän. Äiti taas mieluusti olisi vaikka pysäyttänyt ajankulun, ihan vaan ettei Linnea kasvaisi niin nopeasti. Synttäreitä edeltävänä päivänä siivoillessani kuuntelin samalla musiikkia, ja soittolistalta tuli Anna Puun versioima laulu tuosta mestaripiirroksesta. Itkuhan siinä tuli, se oli mun mielestä kuin tehty Linneasta (ja varmasti kaikkien muidenkin vanhempien mielestä omista lapsistaan :)..) Jos ette vielä ole sitä kuulleet, niin suosittelen!Tänä vuonna Linnean kaverisynttärit pidettiin Hop Lopissa, ja voin kertoa että oli ihan mielettömän hyvä idea! Linnean kaverisynttäreillä oli tänä vuonna ainoastaan luokkakavereita, joista suurin osa oli poikia ja kaikilla riitti kyllä vauhtia. Luulenpa että meidän omat neliöt eivät olisi sille porukalle riittänyt, ja kaikilla näytti olevan superkivaa.

Toiset juhlat pidettiin oikeana synttäripäivänä meillä kotona sukulaisille ja naapureille. Ekaa kertaa neidillä ei nyt ollut mitään varsinaista teemaa juhlissa, joten suhteellisen vähällä selvittiin tänä vuonna kaikesta. Päivänsankari oli itse enemmän kuin tyytyväinen kumpaankin päivään, ja sehän on tärkeintä!Onnea vielä äidin mestaripiirros <3.

8 kommenttia:

 1. Onnea Linnealle! Kauniit ja näyttävät juhlat olet taas järjestänyt! <3 Ihailtavaa! :) Mistä olet koristetähdet ja kultaiset kynttilät ostanut? Upeita! t. Santtu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Santtu <3! Olen ostanut ne kummatkin Confetti`sta :)!

   Poista
 2. Onnea Linnealle! :)
  Sinulla on kyllä aina niin kauniit tarjottavat ja koristelut. Mitkä nuo kakut ovat? :) oletko laittanut kulhoon poppareita ja jotain kastiketta vaan päälle?
  Meillä on juuri tulossa esikoisen 4v synttärit ja tarkoitus olisi tehdä myös jotain poppari tarjottavia, siksi kysyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Juustokakku on omar-juustokakku ja tuo jätskikakku on porkkanakakku mihin vaan kauhoin palloja päälle ennen tarjoilua :). Popparit on tosiaan laitettu kuhoon ja päälle olen laittanut valkosuklaata ja sitten teemaan sopivia strösseleitä (jotka eivät ehkä kuviin asti näy).
   Jos teillä on jotkut teemasynttärit niin suosittelen ostamaan sellaista värjättyä suklaata (candy melts) ja tekemään siitä sitten popparit samalla tapaa kuin nyt tein! Tosi helppo ja lapsille maistuva herkku :)!

   Poista
 3. Onnea Linnealle <3 Minusta olisi kiva saada reseptejä testiin :)

  VastaaPoista
 4. Onnea Linnealle! Ihana näköiset juhlat teillä ollut. Mestaripiirros on ihana, herkkä kappale, tuo kaunis sanoitus on muistaakseni Mariskan.

  VastaaPoista
 5. Miten upeita herkkuja jälleen ja kaunis päivänsankari, onnea vielä! <3

  VastaaPoista
 6. Näyttääpä ihanilta herkuilta taas😍 ja teillä on kyllä niin kaunis tyttö😄 tuli tätä postausta lukiessa elävästi mieleen se kun ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi omaa esikoista odottaessani. Muistan hämärästi jonkun postauksen vaunuhaaveiluista ja luulen että odotit samaan aikaan Lilliä. Niin, että sitä tosiaan vaan kuinka aika voi kulua huimaa vauhtia😅

  VastaaPoista