kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 15. marraskuuta 2016

Hitaat aamut ja lähestyvät synttärit

Vuorotyön hyviä sekä huonoja puolia on epäsäännöllinen työaika. Minulla on suhteellisen paljon vapaapäiviä, joka tarkoitaa ihanan paljon hitaita aamuja kotona. Toisinaan taas töissä ihmettelen miten selviän päivästä, kun aamuherätys voi olla kolmen jälkeen, saati sitten Aasiassa kun joutuu heräämään Suomen aikaa heti puolenyön jälkeen. Onnea on kuitenkin mahtava työ sekä kolleegat, jonka vuoksi siihen aikaan herääminen ei tunnukaan yht`äkkiä niin pahalta!Tulin Bangkokista viikonloppuna ja minulla on ollut nyt monta vapaata, joka tarkoittaa Lilliputin kanssa ihanan hitaita ja kiireettömiä aamuja. Herään aamuisin laittamaan Linnean valmiiksi koulua varten, joten unien osalta nämä vapaat eivät valitettavasti tarkoita pidempää uniaikaa. Mutta kun Mikko ja Linnea lähtevät (ja Lilian tässä vaiheessa juuri heräilee..) kääriydymme viltin alle sohvalle katselemaan lastenohjelmia. Muutama kynttilä palamaan sohvapöydälle ja vastakeitetty kahvi, niin kyllä kelpaa heräillä. Eikä se pimeys ja kylmyys ulkona tunnukaan niin pahalta.

Tälläkin hetkellä Lilian lueskelee lelukuvastoja, joita on postissa tullut varmaan kohta kymmenen, ja itse kirjoittelen tätä postausta ja selailen Pinterestiä ja lemppariblogeja. Linnea pääsee koulusta yhdeltä ja sitten mennään Lillin kanssa neitiä vastaan.Linnealla on ylihuomenna kaverisynttärit HopLopissa, joten aika helpolla pääsee äiti tänä vuonna niiden osalta. Viikonloppuna on neidin oikeat synttärit, jolloin käymään tulee mummot ja papat, eli ei ihan leipomatta selvitä tänäkään vuonna. Mutta erityisempää teemaa meillä ei ole, ja tämä onkin ihan ensimmäinen kerta ettei sellaista ole enkä ole uhrannut juurikaan ajatuksia edes asialle. Varmaan kun saamme kaverisynttärit alta pois, niin voi alkaa suunnittelemaan sitten niitä.


Joka vuosi mietin mihin aika on kadonnut, seitsemän vuotta on mennyt kuin siivillä! Ja itse en edelleenkään ole vanhentunut siinä ajassa päivääkään ;).. Ihanaa alkanutta viikkoa <3!

2 kommenttia:

  1. Mukavat kuvat! Hitaat aamut on sitä jotakin, ihania.
    Mukavia juhlia sinne teille ja onnittelut sankarille!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa luksukselta nuo teidän vapaapäivien aamut <3 ilahdun aina kun pääsen lukemaan uuden postauksen sinulta! Hauskoja juhlia! :)

    VastaaPoista