kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 31. lokakuuta 2016

Welcome Tiger!

Moikka!

Toivottavasti kaikilla sujui Halloween mukavasti! Meillä sitä juhlittiin useampana päivänä keksien kaikkea kivaa, lähinnä lasten iloksi (ja vähän myös äidin..) Halloween onkin muodostunut viime vuosien aikana itselleni joulun jälkeen suosikki juhlapyhäksi, varmasti osittain johtuen siitä että meillä tyttövaltaisessa perheessa kaikki juhlat ja niiden järjestämiset ovat pyörineet enemmän tai vähemmän tyttömäisten asioiden ympärillä ja halloweenina on sitten kiva vähän repäistä ja laittaa vähän hurjempi vaihde silmään!

Halloweenista voisinkin kirjoitella teille seuraavan postauksen, mutta tässä välissä ajattelin tulla vinkkaamaan ainakin teille paikallisille lukijoille kivasta jutusta! Rakastan meidän kotikaupunkia, Jyväskylää yli kaiken, mutta jos jotain tänne olen kaivannut, niin se on isoja ja tunnettuja ketjuliikkeitä. Viime viikolla meille koittikin ilon päivä, kun saimme Sokoksen alakertaan kauan tänne odotetun Tiger-myymälän!Palasin Pekingistä kotiin vasta keskiviikkona, joten avajaisiin en ihan ehtinyt, mutta kävimme tyttöjen kanssa viime viikolla siellä pyörähtämässä. Yllätyin siitä kuinka ison liikkeen olimme tänne saaneet, ja vaikka halloween olikin jo aivan ovella siellä käydessämme, täytyy sanoa että joulumieli saattoi nostaa jo päätään heti liikkeeseen astuttuamme - sillä Tigeriin oli saapunut jo joulutavaroita vaikka millä mitalla!


Mielettömän kivaa, kun nyt saa ostettua kaikkea pientä ja kivaa edullisesti myös Jyväskylässä. Etenkin lapsillehan tuo pelkkä liikkeessä käyminen tuntui olevan aikamoinen elämys! Mun omia suosikkitavaroita Tigerin valikoimasta ovat aina olleet edulliset ja hauskat juhlatarvikkeet ja lasten suosiossa ovat olleet tietenkin askartelutarvikkeet. Sieltä löytyy varmasti esimerkiksi tuollaisille Linnean ikäisille koululaisille kivoja lahjoja, jotka ovat varmasti mieluisia niin lahjan ostajalle kuin saajalle.
Saimme liikkeen avajaisiin liittyen Tigerista ihan mielettömän paketin tavaroita, ja täytyy sanoa etten muista milloin olisin ollut niin innoissani avatessani jotain pakettia!

Joko olette käyneet meidän Jyväskylän omassa Tigerissa? Entä minne kaupunkiin toivoisitte sen seuraavaksi saapuvan?

*postauksessa näkyvät tuotteet saatu*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti