kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Viimeistelty koti sisustustauluilla!

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Me ollaan vietetty sitä aika rauhallisissa merkeissä perheen kesken, kun olimme Mikon kanssa kummatkin loppuviikosta töiden puolesta reissussa. Lilian kävi naapureiden kanssa Hop Lopissa, ja Linnean kanssa kävimme kirkkopuistossa Pokemoneja metsästämässä sekä keskustassa nopeasti piipahtamassa (tein yhden täsmäostoksen, josta myöhemmin mahdollisesti lisää..) Tein kotiintullessa vähän Halloween-valmisteluja ja kuvailin tulevia postauksia varten muutaman jutun. Kävimme vuokraamassa Angry Birds-leffan ja kohta tehdään tortilloja ja aletaan katsoa elokuvaa koko porukalla. Kohtalaisen täydellinen, syksyinen sunnuntai etten sanoisi!

Nopeiden kuulumisten jälkeen ihan itse asiaan :).. Täällä blogin puolella on ollut aiemmin jo puhetta siitä, että meidän seinälle ei ole montaa taulua vuosien saatossa päässyt. Olen halunnut olla täysin varma paikoista jonne ne sijoitetaan ennen kiinnitystä. Nyt kuitenkin tein päätöksen, että vihdoin tarvitsemme makuuhuoneeseen vähän ilmettä, ja ilokseni sain valita Desenion laajasta julistevalikoimasta meille muutaman julisteen. Tehtävähän oli osoittautua lähes mahdottomaksi, koska valikoima on aivan mielettömän laaja, ja koin että lähes jokainen juliste olisi sopinut meidän kotiimme.Omaksikin yllätyksekseni päädyin lopulta valitsemaan yhden värillisen, agave-julisteen meidän makuuhuoneeseen, ja täytyy sanoa että se oli aivan nappivalinta! Se sopii todella kauniisti tuota meidän harmaata seinää vasten. Toinen isoista valitsemistani julisteista on Marc Jacobsin sitaatti, jossa on mielestäni todella osuva sanoma. Halusin vielä näiden kaveriksi reunoille jotkut pienemmät taulut, ja valitsin XO-julisteet kummallekin puolelle isoja tauluja. Ne, sekä muut graafiset julisteet löytyy täältä. Sain vihdoin myös aikaiseksi laittaa nuo IKEAsta ostetut yölamput seinään samalla. Ja kyllä - ihan itse laitoin kaikki! Uskomatonta mihin sitä pystyy kun vain tahtotila (ja mielenkiinnon kohde..) on oikea. Ja hyvin meni ihan ilman mitään vatupasseja sun muita hidastavia tekijöitä. Mikko olis saanut varmasti slaagin kun olisi nähnyt mut hommissa, laittamassa taulukoukkuja seinään "vähän sinne päin"-mentaliteetilla.

Tästä tuli mielestäni todella onnistunut kokonaisuus, jonka taulut viimeistelivät upeasti. Huone sai ikäänkuin ihan uuden ilmeen ja erilaista kodikkuutta kuin mitä siinä on aiemmin ollut. Vai mitä sanotte?


Meidän oman makuuhuoneen lisäksi innostuin tilaamaan myös muutaman heppa-aiheisen taulun Linnean tulevaan huoneeseen. Heppajulisteen kaveriksi tilasin myös hauskan yksisarvisjulisteen. Nämä nojailevat toistaiseksi mun työpöydällä kunnes alamme laittaa Linnealle omaa huonetta.Deseniolla on muuten todella hyviä  tarjouksia, tänään vielä on kaikki 50*70-julisteet -25% alessa kun ostaa yli 50€. Julisteet tulevat ihan muutamassa päivässä postiin, ja ovat uskomattoman tyylikkäissä pakkauksissa! Sopii myös lahjaksi uuteen kotiin muuttajalle! Kaikkiin julisteisiin ja printteihin pääset tutustumaan täältä.

*Yhteistyössä Desenion kanssa, osa julisteista saatu*

3 kommenttia:

 1. Itse olen myöskin hyvin huono tauluja seinälle ripustamaan. Ja, meillä taulut nojailevatkin seiniin lipastojen päällä. :)
  Ja, tuo Desenin valikoima on kyllä laaja. Kauniit julisteet olet valinnut!

  VastaaPoista
 2. Mistä nuo kuusi tyynyt on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on sellaiselta merkilta kun fine little day, muistaakseni olen tilannut ne pikkulinnun kaupasta pari vuotta sitten :) Tässä suora linkki http://www.pikkulinnun.fi/artist/fine-little-day :)

   Poista