kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 5. syyskuuta 2016

Tähdellinen välipala!

Heippa!

Ihanan paljon teitä kiinnostaa nuo POMPin kutsujen reseptit, yritän saada yhteen postaukseen nivottua ne kaikki! Meille tulikin jo kummatkin POMPin paketit, ja kaikki näyttää niin ihanalta. Yritän tässä näiden vapaiden aikana saada kuvattua niitä. Huomenna meillä on rankka päivä edessä, kun lähdemme Kuopioon Linnean kontrollikäyntiin, itsellä kuitenkin aika levollinen mieli asian suhteen, ja uskon kaiken olevan hyvin. Kuitenkin tuolla takaraivossa on se pieni ääni joka kuiskii "mitä jos.."Tähän väliin ajattelin kuitenkin jakaa maailman helpoimman reseptin. Tai sitä ei oikeastaan reseptiksi voi kutsua, lähinnä kivaksi ideaksi välipalalle taikka lastenjuhliin.

Vesimeloni on ollut nyt todella edullista kaupoissa, joten sitä on tullut ostettua kotiin aika usein. Ja täytyypä erikseen mainita, että se on ollut paljon parempaa kuin Aasiassa aamupalalla syödyt vesimelonit!Mutta itse ideaan, eli tähän tähdelliseen vesimelonivälipalaan! Leikkasin vesimelonista kohtalaisen ohuita siivuja (jotta muotit painautuvat siitä läpi kunnolla..) joista painoin piparkakkumuoteilla irti näitä tähtikuvioita. Tähänhän voi käyttää ihan mitä vain muotteja, mutta itse suosisin tämmöisiä suuhun sopivia, enkä mitään kovin isoja muotteja käyttäisi. Sekaan vähän pensasmustikoita tai karhunvatukoita, tai ihan mitä vain marjoja tai hedelmiä mieleen tulee.. Tämä kombo toimii kivasti myös juhlissa, marjoja sekä hedelmiä voi myös laittaa tikkuun ja päähän sitten tämä tähti!

4 kommenttia:

 1. Oi miten söpöjä tähtösiä, hauska idea! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kevyt ja terveellinen välipala! :)

  VastaaPoista
 3. Tää on kyllä kiva idea! Oon kans ottanu vinkin ylös pinterestissä, mutten oon muistanu vielä ottaa käytäntöön. Ehkä nyt muistaisin kun näin tän. <3

  VastaaPoista
 4. Kiva idea ja näyttää niin ihanalle!

  VastaaPoista