kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Kengät syksyyn ja talveen!

Moikka!

Terveisiä Osakasta jälleen, palasin eilen illasta kotiin ja lasten mentyä nukkumaan menimme Mikon kanssa vielä naapureiden terassille juomaan vuoden ensimmäiset glögit. Ilta vähän venähti jo muutenkin aika raskaan ja pitkän päivän päätteeksi ja nyt vähän vielä väsyttäisi vaikka sainkin nukkua pidempään aamulla. Äitini ehdotti että lähtisimme porukalla sienimetsään, josko siellä viimeistään heräilisi kunnolla tähän päivään!
Tytöt ovat rakennelleet koko aamupäivän majaa huoneessaan, enkä muista milloin olisivat niin pitkään leikkineet keskenään riitelemättä, näitä rauhallisia sunnuntai-aamuja oppii kyllä arvostamaan suuresti kun niitä niin harvoin saa kotona perheen kanssa viettää.

Rauhalliseen sunnuntaihin kuuluu omalta osaltani tietenkin sähköpostien lukemista ja vastaamista, ja sattuipa sopivasti kenkähullun silmään Sportamoren sähköposti siinä samassa. Löysin sieltä mielettömän hyviä kenkiä alennettuun hintaan, ja ajattelin vinkata niistä myös teille! Uusiin Soreleihin ihastuin tosi paljon, meillä on ollut nyt useampana vuonna Sorelit tytöillä talvella ja ne ovat osoittautuneet todella hyviksi. Kiva kun ovat nyt tuoneet vähän uudentyyppisiä kenkiä markkinoille.


Linnealle olen halunut pienen ikuisuuden ostaa kultaiset Converset ja nyt ovatkin sopivasti alessa. Lilian on toivonut uusia pinkkejä kumppareita vanhojen Huntereiden jäätyä pieniksi ja nyt olisivat suhteellisen edullisesti saatavilla.

Niken tennarit ovat olleet meillä kesän ajan kovassa käytössä, ovat lapsille mukavat jalassa - ja onhan nuo air maxit aika päheet noin ulkonäöllisestikin.. Mustat tennarit olivat niin huokeaan hintaan että niistä on pakko erikseen vinkata, ja kokojakin oli jäljellä reilusti. Muutenkin kenkiä oli aivan mielettömästi hyvässä alessa, joten suosittelen kurkkaamaan, myös vaatteista saa koodilla "SYKSY" -20% :)!Nyt onkin pakko jo kiiruhtaa sinne metsään kun muut odottelevat jo ulkona!
Mukavaa ja leppoisaa sunnuntaita kaikille!

*teksti sisältää mainoslinkkejä*

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Niket lähti tilaukseen eskaritytölle. <3 Värikästä syksyä teidän perheelle! :) t. Mari

    VastaaPoista