kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 8. elokuuta 2016

Vinkki säilytykseen!

Moikka!

Istun vielä hetken täällä päivystysasunnolla katsoen Olympialaisia ja nettiä selaillen ja vastaan tuli hyvä kamppis joka on meneillään Finnish Design Shopilla parhaillaan, ja ajattelin tulla jakamaan sen myös teidän kanssa!


Maailmalla hurjan suosion saavuttaneet Room Copenhagenin lego-säilytylaatikon ovat nyt tarjouksessa, pienempi 4 vain 17,50€ ja isompi 8 30,00€! Meillä on kumpaakin tyttöjen huoneessa ja ovat olleet aivan mielettömän käteviä. 


Meidän tyttöjen huone on suhteellisen pieni ja myös siksi on tärkeää että saadaan lelut aina leikkien jälkeen helposti siivottua pois. Näihin legolaatikoihin sujahtaa nopeasti kaikki legot, duplot ja littlest pet shopit ja muut paljon leikeissä käytetyt lelut. Sen lisäksi ne on helppo nostaa paikasta toiseen aivan siihen leikkien viereen tai joskus kun äiti on oikein lepsulla tuulella, vaikka ihan olohuoneeseen saakka ;).
Isoimmissa, valkoisissa laatikoissa meillä säilytetään duploja, joista juuri juttelin Lillin kanssa, josko niistä voisimme luopua, kun suurimmaksi osaksi meillä kuitenkin leikitään pienemmillä legoilla - lego friendsit ovat ehkä kuuminta hottia nyt meidän perheessä.. Uskon että isiä harmittaa eniten kun duploista luovutaan eikä enää pääse rakentelemaan niillä! Meillä nämä ovat olleet niin kovassa käytössä että taidan tilata tytöille vielä mustan ja pinkin pienemmän laatikon, jo olemassaolevien aquan ja keltaisen kavereiksi! Kaikki legolaatikot pääset katsomaan täältä!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille :)!

*teksti sisältää mainoslinkkejä*

16 kommenttia:

 1. Ihana tuo vaaleanpunainen kirjoituspöydän tuoli! Mistä olet löytänyt? Onko sopivan kokoinen eskarilaiselle? Kiikkaako helposti jos taapero kiipeää sille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen ostanut sen Jollyroomista, se on vähän siinä ja siinä onko enää eskarille/koululaiselle hyvä mutta kyllä se on meillä ollut kovassa käytössä kummallakin tytöllä :)!

   Poista
 2. Noin on kyllä niin näppärän oloiset, josko sitä laittaisi tilausta menemään ☺️ kerran jo ostoskoriin klikkailin, mutta päädyinkin tilaamaan play & go säkin legoille...

  VastaaPoista
 3. Kerääkö noi kaikki pölyt ja irronneet hiukset itseensä muovia kun ovat? 😬

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No yllättävän vähän mun mielestä :)!

   Poista
 4. Hei mikä tuo tyttöjen kerrossänky on? Ja onko seiniä lyhyempiä vai ihan normi 200?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sänky on täältä https://www.vekenkaluste.fi/ellen-kerrossanky-80x200-cm-valkoinen ja sieltä löytyy myös vastaava lyhyempi ja myös jatkettava versio ☺️

   Poista
  2. Seiniä ;) pitkää nimenomaan mekin etsitty! Tuo lyhyt tuntuu hassulle jotenkin vaikka lapset siihen mahtuisivatkin ihan hyvin.

   Poista
 5. Todella kaunis on tyttöjen huone! Nuo legolaatikot huutavat että osta osta minut kotiin :)

  VastaaPoista
 6. Säästäkää dublot, niin mies saa leikkiä niillä silloin tällöin :D duplot ovat aarteita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kuulostaa ihan siltä kuin Mikko olisi käynyt jättämässä kommentin :)!

   Poista
 7. Milloin lentoemäntä postaus tulee?

  Miten ekaluokka on lähtenyt käyntiin?

  Kuvittelenko vain vai mainitsitko joskus jotain vanhemman tyttäresi puheenkehityksestä? Olisi kiva kuulla siitä jos näin oli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Juuri parhaillaan vastailen teidän kysymyksiin, niitä tuli melkein 50 joten vähän aikaa vielä kestää :)! Katsotaan tuleeko nyt päivystykseltä lentoa, jos ei niin saan sen varmaan tänään valmiiksi :)!
   Juuri julkaisinkin postauksen meidän tunnelmista!
   Ja kyllä, Linnealla oli aika paljonkin äännevirheitä vielä vuosi sitten. Ahkerasti kävimme puheterapiassa ja sitkeänä sissinä Linnea oppi lopulta kaikki äänteet, mutta kyllä mun mielestä puheesta vieläkin kuulee että kaikki äänteet ei puheeseen ihan täydellisesti taivu, en osaa kylläkään erotella mitkä jäävät uupumaan ja puhe on kyllä ihan täysin ymmärrettävää kaikkien mielestä :)!

   Poista
 8. Juuri meni nämä tilaukseen.. Olen niin paljon kuullut kehuja että on hyvät säilytykseen.. Josko ne auttaisivat meilläkin :)

  VastaaPoista