kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 18. elokuuta 2016

Täydellinen pari

Moikka!

Jokin aika sitten vinkkasin Babyshopin alesta löydetyistä Petit by Sofie Schnoorin tennareista, sekä muutamista muista lemppareista. Tiedän olevani aika heikkona lastenvaatteisiin, mutta kyllä nämä upeat lastenkengät vievät ehkä jopa niistä vaatteista voiton! Meillä onkin tytöillä paljon enemmän kenkiä kuin mitä itselläni on - niitä vaan on niin paljon suloisempia ja hienompia :)!

Tilasin Linnealle nämä meille entuudestaan tutut tennarit, sekä Timberlandin saappaat. Tennarit olivat aivan nappivalinta, mutta saappaat otin yhden koon liian isona ja ne lähtivät vaihtoon. Mielettömän kauniit olivat kyllä nekin, ja voisin hyvin kuvitella itsekin käyttäväni samanlaisia!Avattuani kenkäpaketin olin todella iloinen kenkien värisävystä, sillä etenkin noiden kimalteiden värisävy on todella hankala hahmottaa verkkokaupan sivuilta. Kimalle on lilan/vaaleanpunaisen sekoitus ja juuri täydellinen uudelle eppuluokkalaiselle! Eppuluokkalaiselle joka muuten kävelee tänään ihkaensimmäistä kertaa kotiin koulusta itse. Äitiä vähän jännittää mutta vastaan ei saa kuulemma tulla, ei edes jos "sattuisi olemaan juuri siinä matkalla ulkoiluttamassa Robinia".
Meillä on tuossa koulumatkalla muutama vähän isompi tienylityskohta, jotka ovat ne ainoat huolenaiheeni. Uskon että Linnea katsoo tarkasti tuleeko autoja, enemmän olen huolissani niistä autoilijoista.. Muistakaa siis kaikki tekin että nyt on pieniä koululaisia liikkeellä ja hellittäkää sitä kaasujalkaa, ja jättäkää se puhelin vaikka laukkuun siksi aikaa kun ajatte (vaikeaa, tiedän!)Saappaat täältä


Keräsin tähän vielä muutaman suosikin Babyshopiin tulleista kenkäuutuuksista, meillä on nuo kuvissa näkyvät Hummelit kimaltavana mustana, ja ne sujahti tänäänkin jalkaan koululaiselle. Vaikka Linnea onkin oppinut solmimaan kengännauhansa, tuntuu itsestä vähän helpottavammalta ajatukselta että hän saa koulussa nopeasti vedettyä kengät jalkaan ja juostua ulos välitunnille muiden mukana, eikä tarvitse jäädä solmimaan kengännauhoja itsekseen. Erityismaininta noista kimaltavista PbSS:n balleriinoista, ovat mielestäni erittäin edulliset, alle 30€ ja sopivat todella kivasti vaikka talven juhliin!
Löytyykö sieltä muita kenkäfanaatikkoja? Ostatteko ennemmin itsellenne vai lapsille kenkiä?

*postaus sisältää mainoslinkkejä*

1 kommentti:

  1. Kenkäfriikki ilmoittautuu! Ostan itselleni sekä lapselle paljon kenkiä. Kenkiä ei vaan voi olla rakastamatta! :D

    VastaaPoista