kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

S stands for Sunday-Shopping

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Mun piti alunperin olla nyt matkalla Helsinkiin ja huomenna aamusta töihin, mutta tällä hetkellä makaan sohvalla hirveän flunssan kourissa.
Minulla on siis ollut kutakuinkin koko päivä aikaa surffailla netissä (jota tulee melko harvoin harrastettua nykyisin kotona..) ja huomasin Babyshopissa olevan melkoiset alemyynnit. Lasten vaatteiden suhteen olen aikamoinen kenkäfriikki, ja minusta on niin paljon kivempi katsella heille kenkiä kuin itselleni. Etenkin kun Linnea aloittaa nyt ensi kuussa koulun ja joutuu kävelemään pitkiä matkoja, haluan että jalat pysyvät lämpöisinä ja kuivina ja kengillä on mukava kävellä. Niin - eikä se kaunis ulkonäkö haitaksi ole! Vaikka Babyshopissa on paljon muutakin alessa, poimin teille tähän postaukseen suosikkikenkiäni alesta. Josta saa muuten vielä lisäalen, jonka löydät postauksen lopusta!


Aivan ensiksi syksyyn ja erityisesti talveen soveltuvat saappaat. Noita Timberlandin saappaita katselin jo aiemmin, joten ne aion ainakin tilata Linnealle. Kultaiset moonbootit olisivat koville pakkasille aika päheät, eikä varmasti jalkoja palelisi! Näistä voisi tulla tämän talven UGGien korvaajat? Veikkaan että nämä jakavat mielipiteet aika rankasti, mutta oikein asustettuna uskon että nämä olisivat upeat!Seuraavat kengät ovat meille entuudestaan hyvinkin tutut, meillä on nimittäin tytöillä olleet nämä samat kengät hiukan erivärisinä käytössä, ja niitä on ihasteltu niin usein sekä meidän että muiden puolesta. Myös nämä täytyy nyt tilata hyvän tilaisuuden koittaen isommassa koossa Linnealle! Nämä taitavat olla hiukan enemmän roseen taittavat, kun taas nuo meidän on himpun enemmän persikkaan taittavat!
Huntereita näytti olevan myös vaikka minkä värisinä alessa, ja löysin muitakin tosi kivoja vaihtoehtoja syksyyn sekä päiväkotiin, että koulutielle! Uskoisin Lillin olevan aivan pähkinöinä noihin kimaltaviin Hummeleihin (Linnealla on samat mustana..) mutta hänen kokoaan ei enää ollut! Niissä on muuten todella hyvä hinta-laatu-suhde, eli voin suositella lämpimästi!
Ja loppuun tosiaan, kaikista alennetuista tuotteista saa lisäalea -15% koodilla 15extra. Shoppailemaan pääsette täältä!

Täytyykin muuten loppuun mainita että ostin vihdoin uuden läppärin, joten tästä lähtien voin aina poissaollessani käyttää ajan hyväksi ja kirjoitella useammin! Nykyisin kun kotona ollessani en millään ole raaskinut viettää aikaa koneella :)..

*teksti sisältää mainoslinkkejä*

2 kommenttia:

  1. Nuo ruskeat kengät näyttävät tyylikkäiltä ja lämpimiltä, ja ennenkaikkea laadukkailta :) nuo hunterin saappaat vie kyllä sydämen mennessään myös.

    VastaaPoista
  2. Kumpa olisi varaa tuollaisiin kenkiin. Blogisi on tosi ihana<33

    VastaaPoista