kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Prinsessojen voittaja!

Terveisiä laivalta!

Tulin eilen iltapäivällä Osakasta, Mikko haki minut kentältä ja olimme kahdestaan Turussa yötä. Aamulla otimme suunnaksi Ahvenanmaan jossa meidän tytöt ovat, kun lähtivät perjantaina meidän äidin kanssa edeltä nautiskelemaan isovanhempieni seurasta, sekä ehkä tärkeimpänä - paljussa istumisesta :)..


Isovanhemmista puheen ollen, he ovat olleet iso osa elämääni kun asuimme kaikki yhdessä Floridassa. Iso osa lapsuuttani ovat olleet myös Disneyn kaikki prinsessat, sillä Jenkeissä asuessamme oli täysin mahdoton ajatus että lähtisin itsekseni tai kavereideni kanssa ulos leikkimään ilman aikuisia. Katsoin paljon elokuvia ja leikin prinsessaleikkejä kotona. Sekä yksin, vanhempieni ja ystävien kanssa.
Vaikka meillä on täällä Suomessa paljon vapaampaa, enkä voisi olla iloisempi tästä ympäristöstä jossa kasvatamme lapsiamme on kuitenkin ihana huomata kuinka myös meidän lapset rakastavat sekä Disneyn klassikoita, että myös uusia elokuvia. Uskoisin että meidän lasten muistoissa tulee elämään vahvimmin Frozen, ja kun he vievät lapsiaan katsomaan Disney on Icea niin he pillittävät yhtälailla siinä missä minäkin kun kuulin Pienen Merenneidon tunnusmusiikin alkavan :). Pienen Merenneidon lisäksi katsoin paljon Aladdinia, sillä ne ilmestyivät Amerikassa kun olin viiden ikäinen. (Ja nyt muuten soi kaikki Aladdinin biisit päässä tämän loppupäivän..)


Suoritin instagramin arvonnan tänään, ja voittajaksi selvisi @aijaii! Onnea, laitan sinulle instagramin kautta viestiä :)!


Muakvaa Sunnuntain jatkoa kaikille, laiva lipui juuri Ruissalon ohi ja ainakin eilisillan katukuvan mukaan taisi festarit pistää koko Turun sekaisin! Itsehän en ole muuten käynyt koskaan muualla festareilla kuin Suomi Popeilla, jotka järjestetään Jyväskylän keskustassa.. Onko siellä ruudun toisella puolella festarikansaa? Ketään tulossa Jyväskylään Suomi Popeille ensi viikonloppuna?

5 kommenttia:

 1. Tuossa ylimmäisessä oikeanpuoleisessa kuvassa oleva prinsessa näyttää ihan sinulta:D En oikein tiedä, mikä saa nuken näyttämään sinulta...ehkä se on tuo hymy tai kasvojen muoto tms. Mutta tuli heti vahva tunne, että ihan on sinun näköisesi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)! Ehkä joo juuri tuo kasvojen muoto tekee sen :)!

   Poista
 2. Ihanaa reissua teille!
  Suomipopin lauantain musiikkikattaus olisi erityisen houkutteleva ja mahdollisesti silloin siis olemme tulossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Olitteko eilen? Me oltiin perjantaina siellä kaatosateessa ja sain hirvittävän flunssan sieltä.. Huomasin että olette ainakin täällä Jyväskylässä olleet lomailemassa <3!

   Poista
  2. Voi ei, se perjantain ilma oli ihan kaamea ja en yhtään ihmettele että sait sielltä flunssan matkaasi. :( Meidän tarkoitus oli mennä lauantaina, muttei saatu sinne enää lippuja joten mentiin perjantaina mutta oli pakko lähteä Kaija Koon jälkeen pois kun oltiin niin jäässä ja läpimärkiä! Mutta ihana reissu oli muuten, mä aina kattelen sieltä asuntoja kun tekisi mieli vaihtaa maisemaa ja Jyväskylän kauneus ja ihmisten rentous vetää tosi paljon puoleensa.
   Pikaista paranemista! ❤️

   Poista