kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Maagiset prinsessat

Ihanan alkanutta viikkoa, sateista huolimatta <3!

Minulle tarjoutui mahdollisuus tehdä yhteistyötä Hasbron kanssa Disney-prinsessojen tiimoilta, eikä enempää olisi voinut osua nappiin, sillä olen läpi elämäni ollut itse Disney:n tarinoiden ja elokuvien suuri ystävä. Olenko jo muuten sattunut mainitsemaan että jopa pikkuveljeni on nimetty erään elokuvan hahmon mukaan, kun sain olla päättämässä nimeä?
Elin silloin suurinta Ariel-huumaa, kun asuimme vielä Jenkeissä ja minulla oli ikää noin 5vuotta.  Vietin päivät meidän uima-altaassa leikkien Arielia, tehden kuperkeikkoja sekä laulellen. Ilmoitin äidilleni että nimivaihtoehtoja on kaksi - joko Pärsky tai Sebastian. Että ihan vapaasti he saavat näistä kahdesta valita. Ei liene epäselvää kumpi hänestä tuli..
Vielä tänä päivänäkin yllätän itseni liikuttumasta kun katsomme tyttöjen kanssa Pientä Merenneitoa tai muita klassikoita. Pahinta oli ehkä viime vuotinen Disney on Ice, jossa pillitin heti kun musiikki alkoi soimaan.. 


Disneyn tarinat, ja erityisesti Prinsessat ovat olleet myös meidän lasten elämässä vahvasti mukana. Linnea eli muutaman vuoden todella vahvaa prinsessavaihetta ja nyt Lilli elää samaa vaihetta loppumetreillä siskonsa jalanjäljissä. Salaa toivoisin että tämä prinsessavaihe ei katoaisi kokonaan koskaan, sillä mielestäni prinsessat edustavat äärimmäisen hyviä esimerkkejä etenkin siitä kuinka toisia tulisi kohdella. Prinsessoja on monia erilaisia, joten kaikille tytöille (ja ehkä myös äideille..) löytyy joku johon samaistua. Kaikkia yhdistää mielestäni hyväsydämisyys ja kiltteys, sekä rohkeus seurata ja toteuttaa omia haaveitaan.
Haaveiden toteuttaminen on asia josta olen puhunut meidän lapsille usein. Etenkin kun itse vihdoin uskalsin lähteä toteuttamaan omaa elinikäistä haavettani lentoemännän työstä. Kerroin siitä kuinka äiti on aina halunut tehdä tätä työtä ja se on ollut pienestä saakka haaveeni ja toivon tyttöjen ymmärtävän kuinka tärkeää se minulle on ja miten toivon heidän kannustavan ja tukevan minua asiassa. Aivan kuten minä lupaan aina tukea heitä heidän haaveissaan ja unelmissaan.


Saimme valita näistä uutuusbarbeista, jotka ovat päivitetympi versio tutuista prinsessoista, meille kolme barbia. Tytöt toivoivat Belleä sekä Prinsessa Ruususta. Lumikki taitaa olla ainoita barbeja joita meillä ei ole, joten kolmanneksi valitsin hänet! Nyt on myös teillä mahdollisuus voittaa kaksi upeaa, kimaltavaa barbia! Valitsin teille arvottavaksi Bellen, sekä Tähkäpään, jotka voit voittaa osallistumalla arvontaan. Tällä kertaa itse arvonta suoritetaan instagramissa (@evelinakultahippu), jonne voit osallistua kertomalla kuka oma suosikkiprinsessasi on!

Loppuun vielä haluan jakaa teidän kanssa liikuttavan videon rohkeudesta ja unelmien seuraamisesta Disneyn prinsessojen tapaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti