kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 23. kesäkuuta 2016

Summer bucket list

Moikka!

Meillä on nyt Lillin juhlat tältä kesältä juhlittu, tai vielä yhdet pienimuotoiset kekkerit taidan järjestää vielä ihan tämän kuun lopussa kun blogitytöt ovat luvanneet pitkästä aikaa tulla meillä käymään. Tämän uuden arjen myötä tuntuu sosiaalinen elämä jääneen vähän taka-alalle ihan väistämättä. Toivon ja lupaan että tilanteen tasoituttua saadaan sekin homma pyörimään entisen lailla! Tänään sain ensi kuun listan ja se oli kyllä tosi kiva, ja kivoja uusia kohteita listalla myös!

Tuntuuko teistä muistakin siltä että kesä ei olisi vielä kunnolla alkanutkaan? Itse yleensä olen juhannukseen asti ihan into piukeana odottelemassa kesän alkua, ja jossain vaiheessa huomaa kuinka päivä onkin jo alkanut lyhenemään ja illat pimenemään! Muutama kesä on mennyt vähän ohitse juuri tämän takia, sillä siinä odotellessa se onkin yht`äkkiä jo ollut ja mennyt. Tälle kesälle en mitään suuria odotuksia tekemisten ja menemisten suhteen ole laatinut, sillä minulla ei ole ollenkaan lomaa, ja muutenkin töiden vuoksi saa koko ajan olla menossa.. Kyllähän me tyttöjen kanssa varmasti muutama reissu tehdään, ja tulevat olemaan tänä kesänä Mikon kanssa mökillä paljon kun olen itse töissä - alkaen heti huomisesta.. Suunnittelemattomuudesta huolimatta, listasin muutamia juttuja joita haluan tänä kesänä tehdä, ja asioita jotka ovat muuten vaan nyt pinnalla!


1. Numero ykkönen, Uno, First things first. Näiden maailman päheimpien neitien kanssa oleminen niin paljon kuin mahdollista. Halia ja rutistaa ja rakastaa vieläkin enemmän kuin ennen, jos se on edes mahdollista. Tytöt ovat maailman parasta seuraa!


2. Tuoreet kukat. Leikkokukat, pihakukat, tai metsästä poimitut. You name it - I love it. Pionit ovat mun ehdottomia suosikkejani, ja jos joku kaunis päivä vielä päädyn naimisiin niin meidän koko hääpaikka tulee olemaan yhtä pionimerta!


3. Kauniit drinksut. Yleisesti ottaen alkoholittomat, sillä olen enemmän hyvän viinin ystävä. Niin pienellä vaivalla saa todella kauniita ja hyvänmakuisia juomia vaikka raikkaasta ja kuplivasta soodavedestä! Onnea on oma äiti, joka osti meille Soda Streameriin uuden täyttöpullon <3


4. Valkoiset, revityt farkut. Olen noin neljä kesää nyt halunut ostaa valkoiset farkut, mutta ne eivät jostain syystä ole mielestäni sopineet minulle. Tai siis olen näyttänyt mielestäni tosi isolta niissä. Tänä vuonna repäisin ja ostin tämmöiset revityt versiot, ja olen ollut aivan in love! Joten ennakkoluulot ja huono itsetunto sivuun ja päälle sitä mitä haluaa! Ööö, ei edes mainita noita mun hiuksia, jotka ovat nähneet kampaajaani viimeksi talvella.


5. Raikkaat ja herkulliset salaatit. Mun lemppariruokaa avokadopastan kanssa on kaikenlaiset salaatit. Niin tai siis kaikki missä on tarpeeksi juustoa on mielestäni hyvää.. Olen ollut viime joulusta saakka kasvissyöjä, ja välillä olen kyllä kamppaillut keksiessäni itselleni syömistä. Olen erityisruokavalioni lisäksi myös kohtalaisen nirso ruoan suhteen. Mutta kesällä on helppo tehdä salaattia, jonne laittaa vaan kaikkea mitä kaapista (ja kohta myös kasvimaalta!) löytyy!


6. Piha ja puutarha. Mainitsin listan alussa jo kukat, mutta tänä kesänä olen erityisesti panostanut meidän pihaan ja puutarhaan, ja kun tulen muutaman päivän poissaolon jälkeen töistä kotiin on ihana mennä takapihalle katsomaan miten kasvit jaksavat ja ovat kasvaneet! Yrttejäkin meillä on terassilla joka lähtöön! Yksi ruukkusuosikeistani tänä kesänä on tuo kuvassa näkyvä laventelipuu! Niin symppis ja hieno!

Tässä muutamia omia tämän kesän suosikkejani, varmaan aika monella samoja? Huomasitteko muuten että rannallaolo puuttui listalta kokonaan? Entä oliko muita asioita jotka teidän mielestä puuttui listalta?

Ihanaa juhannusta teille kaikille lukijoille <3!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti