kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

perjantai 13. toukokuuta 2016

Yhden aikakauden päätös

Moikka!

Kiitos ihan mielettömästi edelliseen postaukseen kommentoineille, olipas ihana huomata kuinka kannustavia ja kiinnostuneita olitte uudesta työstäni.

Eilen saatoimme tietyllä tapaa päätökseen erään aikakauden, kun juhlimme Linnean eskarin kevätjuhlaa. Vielä pari viikkoa tytöt ovat hoidossa, mutta ovat sitten koulujen alkuun saakka kotona.
Huomenna ajattelin leipoa leikkimielisen kakun, sainkin aika hyvän inspiraation eräästä blogista. Sitä voisikin sitten mehujen ja kahvien kera tarjota naapureille, vaikkapa "Linnean eskarin päättymisen" kunniaksi!
Vuosi vuodelta tuntuu vaikeammalta keksiä viemisiä päiväkodin opettajille. Tänä vuonna tytöt saivat valita Harjun Paperista opeille kortit ja persoonalliset suklaat. Kaupungilta ostimme vielä kesäiset Nicolas Vahè:n smoothie-mukit, ja näistä tulikin sitten aika kiva kombo :).


Hirvittävän paljon toivoitte postausta lentoemännän työstä ja kaikkeen siihen liittyvästä, ajattelin että jos toteuttaisin jonkunlaisen Q&A- postauksen aiheesta, miltäs se kuulostaisi?

Nyt mukavaa viikonloppua kaikille <3.

5 kommenttia:

 1. Mulle tuli yhtäkkiä mieleen, että Linnea näyttää vähän prinsessa Victorialta lapsena <3 Onnea koko perheelle uuteen elämänvaiheeseen! Mä olin ihan samanikäinen kun sinä nyt, kun "Matilda" meni kouluun. Taidatpa säkin olla nuorimpia tai nuorin äiti vanhempainilloissa sitten :)

  VastaaPoista
 2. Pelkäsin jo otsikon luettuani että lopetat blogin, onneksi olin väärässä :) täällä samat hommat edessä ; eskari päättyy ja en taida ilman itkuja selvitä tulevista kevätjuhlista :D

  VastaaPoista
 3. Lentoemännän työ kuulostaa jännittävältä, sellanen postaus olis mielekäs. :)

  VastaaPoista
 4. Huh hah hei kun luulin ensin otsikosta päätellen, että olet lopettamassa blogia. Fiuh! 😅 Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Hei Evelina, mitä kokoa Lilian käyttää vaatteissa? olisiko sinulla myydä 110-116cm Pompin tyllihametta? Tämän kauden hameet ei oikein ole iskenyt ja epätoivoisesti metsästän kevään juhliin vanhempien mallistojen hameita hempeissä väreissä :D -J-

  VastaaPoista