kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 28. huhtikuuta 2016

Kun haaveet käyvät toteen

Heippa kaikki ihanat.

En oikein edes tiedä mistä aloittaisin. Onkohan teitä lukijoita enää ollenkaan siellä ruudun toiselle puolella? Viime postauksesta alkaa olla nimittäin kaksi kuukautta, ja rehellisyyden nimissä sen aikana ei ole ollut kovin paljon aikaa uhrata ajatuksia koko blogiin.

Uskon että teistä useat seuraavat blogia/minua myös instagramissa, ja olette jollain tapaa olleet tietoisia siitä mitä elämässäni on tapahtunut. Nimittäin jotain niin mahtavaa ja elämääni mullistavaa etten muutama vuosi sitten olisi osannut asiasta haaveillakaan.
Ikuinen haaveeni lentoemännän työstä on käynyt toteen, enkä voisi kuvitella antavani itselleni parempaa 30-vuotislahjaa (joka tulee tällä viikolla täyteen, APUA!) kuin tämän.

Koko rekrytointiprosessi ja koulutus on ollut todella intensiivistä, ja olen päässyt tutustumaan niin mielettömän mahtaviin kurssikavereihin ja tuleviin kollegoihin ettei mitään rajaa. Minulla alkaa ensi maanantaina työt, enkä malta odottaa mitä kaikkea tämä tulee tuomaan elämässä eteeni!
Blogi tulee jatkamaan eloaan tässä sivussa, enkä vielä osaa ihan sanoa kuinka uusi työ tulee vaikuttamaan tähän kaikkeen, sillä kun olen kotona, aion kyllä keskittää kaiken aikani perheelle ja ystävilleni. Toisaalta layovereilla aikaa voisi olla kirjoitella kuulumisia, ja luonnollisesti matkustaminen voi nousta olennaisemmaksi osaksi blogia?Jos itseään saa joskus kehua, niin nyt on ehkä sen aika. Olen oikeasti nyt aika ylpeä itsestäni ja voidessani kutsua itseäni maailman parhaimman lentoyhtiön lentoemännäksi!

17 kommenttia:

 1. Vau, onnittelut täältä! Itsekin aikanaan haaveilin kovasti lentoemännän töistä, mutta elämä vei ihan toiseen suuntaan, ei huono tämäkään, mutta erilainen! Mielelläni kuulisin enemmän sitten jossain vaiheessa työstäsi, sen hyvistä ja huonoista puolista.

  VastaaPoista
 2. Mahtava juttu! Hurjasti onnea :) olet niin söpö tuossa virka-asussa :))

  VastaaPoista
 3. Onnea tuhannesti vielä! Seuraan innolla työkuvioitasi blogista jos ehdit edes joskus! Minunkin unelmieni työ. Olen ylpeä sinusta.

  VastaaPoista
 4. On ollut niin hienoa seurata sun unelmien toteutuvan ❤️

  VastaaPoista
 5. Wautsi!! Onneksi olkoon!! Ihan mahtava juttu, ihanaa kun unelmat toteutuvat :)

  Kaisa

  VastaaPoista
 6. Vautsi tää on niin hieno juttu, onnea!! :) Muistelisin että opiskelit kauppatieteitä (tai muuta vastaavaa) jossain vaiheessa, jätitkö ne opinnot kesken vai ootko valmistunut sieltä, jos saa udella? :)

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa! Olisi kiva lukea postaus itse hakuprosessista ja koulutuksesta pintapuolisesti.

  VastaaPoista
 8. Vautsi,onnea!! Uusia postauksia odotellaan;) :) -beda

  VastaaPoista
 9. Suuresti onnea! Täällä olisi ainakin yksi, jota kiinnostaisi lueskella matkakohteistasi yms. työhön liittyvästä! Itselläkin oli lentoemännän ammatti jossain vaiheessa toiveena, mutta olen onneksi päässyt näkemään maailmaa paljonkin ilman sitä koulutusta. Mutta innolla siis odotellaan kuulumisia aina kun vain ehdit.

  VastaaPoista
 10. Onnea, hieno juttu! Unelmiaan pitää seurata. :)

  VastaaPoista
 11. Onnea! Ihana olet ja onnekas kun tuollaiseen pääset osaksi. :)

  VastaaPoista
 12. Olen seuraillut blogiasi aina silloin töllöin, mutta nyt erityisesti käyn usein katsomassa sekä täällä, että Instan puolella onko tullut uusia lentoemäntäpostauksia. Kuten aiemmissa kommenteissa jo on toivottu, niitä lisää.:)

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea unelman saavuttamisesta! :) Minua kiinnostaisi kuulla, miten lentoemännän työ / töihin meno käytännössä hoituu Keski-Suomessa asuessa. Lentoemon ammatti on ollut itsellänikin haaveena, mutta pääkaupunkiseudulla asuminen ei houkuttele.

  VastaaPoista
 14. Paljon, paljon onnea uuden ammatin johdosta! Lentoemännän ammatti on kyllä todella mielenkiintoinen ja tiedän siitä hyvin pintapuolisesti. Olisi siis mukava tietää siitä lisää. 😊

  VastaaPoista