kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 11. helmikuuta 2016

Viimevuotisia

Moikka!

Eilinen päivä meni meillä kuumeetta, ja päätin että ihan hyvin voidaan tyttöjen kanssa käydä kaupassa yhdessä iltapäivästä. Meillä kun Mikko on luonnollisesti ollut nyt viime päivät reissussa, ja jääkaappi alkoi näyttämään aika tyhjältä jo. Olin päättänyt että tytöt menevät tänään hoitoon, ei yhtään kiinnostaisi ketään meistä enää kökkiä täällä neljän seinän sisällä nimittäin. No eikö sitten nukkumaanmennessä Lillille noussut taas kuume, joten se niistä suunnitelmista. Onneksi kuume ei ole ollut missään vaiheessa korkealla, ja se laskee lääkkeellä, kunhan ei nyt vain pitkittyisi tämä tauti. Meidän tytöillä on nimittäin yleensä noussut nopeasti korkea kuume, ja seuraavana päivänä olleet monesti jo kuumeettomia potilaita.

Vähän olen tämän sairastelun vuoksi nyt myöhässä näiden meidän ystävänpäiväjuttujen osalta, eilen kävimme muutaman jutun ostamassa. Tänä vuonna meillä ei muuten olekaan ihan perinteistä vaaleanpunaista/punaista korteissa! Pitäisi kavereille ja mummoille ja papoille vielä otattaa kuvat kortteihin tänään, siitä on tullut kiva tapa ja kuvat jäävät itsellekin ihaniksi muistoiksi.

Kaivoin siitä inspiroituneena viime vuoden kuvat esille, täällä kun varmasti on muutamia jotka ei ole silloin vielä olleet lukijoina :). Tässä näkyy myös viime vuoden muistamiset, jos joku haluaa napata tämän simppelin idean taskuunsa!Mukavaa torstaita kaikille <3

1 kommentti: