kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 2. helmikuuta 2016

Tiistain DIY-vinkki: Värikkäät eläinpurkit

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Olette kyselleet täällä blogin sekä instagramin puolella täällä kuvissa vilahtaneista eläinpurkeista. Ne ovat tosiaan itse askarrellut, en kuollaksenikaan muista mistä idean naapurimme kanssa näihin saimme, jostain Pinterestin syövereistä varmastikin :).

Askartelimme näitä siis kimpassa tytöille ennen joulua!

Nämä olivat todella helppoja tehdä; tarvitset vain kivanmallisia lasipurkkeja, joko omasta kaapista tai esimerkiksi nuo korkeimmat lasipurkit on ostettu Clas Ohlsonista. Muutamalla eurolla taisi saada kaksi tai kolme purkkia :).
Sen lisäksi ostimme askartelukaupasta tuota akryylimaalia muutaman purkin, niidenkin hinta oli alle 4€. Sopivankokoisia eläimiä metsästimme pisimpään. Muistelin että olen nähnyt jossain myytävän pusseissa erilaisia viidakoneläimiä. Nämä eläimet löytyivät City Marketista, ja ne jotka olivat liian isoja purkkien päällä seisoskeluun päätyivät tyttöjen leikkeihin. 
Eläimet sekä purkit kannattaa maalata, ja antaa kuivua ennen niiden liimaamista kansiin kiinni. Nyt tätä kirjoittaessani tuli mieleen, että näistä saisi myös aika kivat ystävänpäivälahjat kavereille, kun sisälle leipoisia vaikka Rocky Roadia lasten kanssa :)!

Täytyypäs pistää korvan taakse, mulla onkin lasten kavereille muutama idea takataskussa ystävänpäivää varten!

16 kommenttia:

 1. Ihania purkkeja tosiaan ovat. Et haluaisi jakaa niitä ideoita täällä myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Merja! Jos saan tehtyä niistä viikonlopun aikana jotkut prototyypit niin ilman muuta voin jakaa :)!

   Poista
 2. Hauska idea! Teidän tyttöjen huone on ihana! Itsellä menossa "sisustuskriisi" pojan huoneen kanssa! ;) Lenni on onneksi vasta 7 vko, et ei sillä huoneellakaan niin kiire vielä ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jonna <3! Lennille tulee varmasti upea huone myös :)!

   Poista
 3. Eikö nämä ilmestyneet karkkipurkki-blogissa alunperin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän epäilen että ovat "alunperin" sieltä lähtöisin :).. Mutta siis ihan hyvin on Annika voinut tehdä näitä myös, itse en ole sieltä kuitenkaan ideaa saanut.

   Poista
 4. Hei onko eläimet liimattu kuumaliimalla kantee vai millä? .. Pysyvätkö eläimet hyvin kannessa kiinni? :) kiitos ihanasta vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläimet on liimattu pikaliimalla, ja pysyvät kyllä kannessa kiinni, mutta voin kuvitella että kovemmalla käsittelyllä ei välttämättä pysyisi :)..

   Poista
 5. Minuakin kiinnostaa, että mikä liima? Tuntuis, että lasten käsittelyssä napsahtais heti irti, kun avaisivat purkkeja noista eläimistä vääntämällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liima on ihan perinteistä pikaliimaa, ja joo, jos noista eläimistä vääntää niin hyvin nopeasti saattavat siitä kyllä irrota! Meillä tytöt osaa avata purkit niistä kansista, niin ei ole vielä ainakaan irronnut eläimet :)..

   Poista
 6. Nämä ovat ihania :) Meiltäkin löytyy muutama tällainen DIY-purkki parin vuoden takaa. Meillä ei ainakaan kuumaliimalla liimatut eläimet pysyneet kovin kauaa kiinni..ainakaan kun purkkeja availi useampi lapsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin pienten lasten käsittelyssä voisin kuvitella että toimivat paremmin koristelukäytössä :)..

   Poista
 7. Nämä on kyllä ihania!
  Olen itsekin miettinyt tehdä, mutta jotenkin on aina jäänyt.. Nyt voisikin tämän innostamana taas pistää piiiitkälle to do -listalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Kiva nähdä sitten millaisia tuli :)!

   Poista
 8. Hie
  Ihanalta näyttää koko huone! Pakko kysyä mistä nuo seinäpurkit ovat???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos paljon! Seinäpurkit ovat muuto-merkkiset :)!

   Poista