kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 29. helmikuuta 2016

Pretty in Pastels

Moikka!

Täällä kirjoittelen nyt iloisin mielin, sillä aiemmin puhutusta (ja pelätystä!) lääkärintarkastuksesta tuli puhtaat paperit ja huomenna alkaakin ihan uudenlainen arki meidän perheessä. Tulen olemaan muutaman seuraavan kuukauden paljon Helsingissä, muun perheen jäädessä tänne kotiin. Ajatus siitä hirvittää hiukan itseäni. Lapsista en ole huolissani, he sopeutuvat varmasti tilanteeseen kunhan arki lähtee rullaamaan täällä kotona kunnolla. Tämä voi tarkoittaa hetkellisesti vähän pidempiä taukoja bloggaamiseen, sillä minulla ei ole konetta käytössä Helsingin päässä, ja iPadilla bloggaaminen on.. No sieltä ja syvältä.
Vielä en ole varma aionko täällä blogin puolella paljastaa tarkempia työkuvioitani, mutta sanotaan näin että se on työ josta olen aina haaveillut, pienestä tytöstä lähtien.

Muistatte varmaan kun kirjoittelin Gugguun uutuuksista ja niistä ihanista väreistä mihin rakastuin? Lilli sai PikkuOtuksesta itselleen tämän pompom-mekon, jonka värin neiti sai itse päätää. Koska Linnea ei enää niin vaaleanpunaisesta välitä, olin enemmän kuin tyytyväinen kun Lilli valitse itselleen tämän soft pink-sävyisen mekon. Aivan syötävän suloinen! Nyt on pakko suunnata sänkyyn, huomenna aivan liian aikainen herätys! 


an
3 kommenttia:

 1. Onnea uusiin haasteisiin koko perheelle :) . Ihan ekana tuli mieleen lentoemäntä koulutus..osuko oikeaan?

  VastaaPoista
 2. Onnea uusiin kuvioihin.. mulle tuli myös heti mieleen lentoemäntä koulutus kun muistan et siitä oot kertonut haaveilleesi :)

  Ama äiti

  VastaaPoista
 3. Minkä pituinen pieni neiti nyt on ja mikä koko on tuossa mekossa? Kiitti :)

  VastaaPoista