kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Huomisen Game Plan

Moikka!

Meillä koittaa huomenna kauan odotettu tapahtuma, nimittäin Disney on Ice! Lähdemme tänään jo Helsinkiin, ja huomisen vietämme siellä pyörien ennen jäähallille siirtymistä. Haen tytöt kohta hoidosta, jonka jälkeen pakkaamme tavarat ja Mikko nappaa meidät kyytiin! En ole ihan varma kuka odottaa huomista eniten, äiti vai lapset.. Viime vuonna kävimme nimittäin Turussa katsomassa vastaavan shown, ja mä ihan oikeasti ITKIN kun se oli mun mielestä niin ihana, ja kaikki lapsuudenmuistot nousi pintaan. Tänä vuonna Disney on Ice täyttää 25-vuotta, joten katsotaan onko ohjelmaan tehty suuria muutoksia. Koska vietämme huomisen koko päivän Helsingissä, tulisko teille paikallisille jotain spesiaalia mieleen mitä voisi noiden lasten kanssa touhuta perinteisten kaupoissa kiertelyjen lisäksi? Mikään varsinainen shoppailureissuhan tästä ei tule, mutta onhan se zara pakko aina tsekata läpi!

Enemmän lompakkoni taitaa tuta huomenna myyntiin tulevan gugguun ensimmäisen dropin. En ole aiemmin niin syttynyt gugguulle, mutta tämän kevään värit ovat aivan syötävän suloisia! Ja tuo uusin kuosi leggareissa on täydellinen. 


Myös Rodinin eka droppi ilmestyy huomenna, mukana on aika paljon uusretroja kuoseja, joista en ihan kauheasti syty. Yksisarviset ovat mielestäni kivat, ja vaikka vannoin ettei meille tule tänä keväänä lisää picoja, niin mä tykkään kyllä tuosta eläinkuosista aikalailla..


Meinaatteko olla huomenna koneen äärellä uusien mallistojen ilmestyttyä? Mitkä on niitä "pakko saada" juttuja?

5 kommenttia:

 1. Mä en oo myöskään aiemmin syttynyt Gugguulle jos ei oteta huomioon niitä myssyjä, mutta toi vaaleanpunainen Acer mekko ja ne siihen sopivat leggarit olisi kyllä ihanat :) Viihtyikö Lilian viime vuonna hyvin sen esityksen läpi? Mietin millon on hyvä aika mennä johonkin tuon tyyliseen mun tällä hetkellä 2,5v tytön kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Terhi! Lilli viihtyi viime vuonna ihan mukavasti. Meillä oli toki aika loistavat paikat siinä jään pinnalla joten olimme ihan keskellä tapahtumia :).. Ja Lilli oli silloin siis 3,5v. Riippuu varmasti todella paljon lapsesta, meidän tytöt on aina olleet aika vauhdikkaita ja kyllästyvät valitettavan helposti, esimerkiksi pikku kakkosen konsertti ei kiinnostanut yhtään..

   Poista
 2. Mistä tuo ihana musta takki on? Benettonin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä on Benettonin! Ostin käytettynä ja saapui sopivasti niin että pääsi reissuun mukaan :)!

   Poista
 3. Voi hitsi, mä kun elättelin toiveita, että tuota mallia olis tullu uudestaan myyntiin. :D
  On kyllä yks ihanimmista takkimalleista ja tosi herkku mustana. Sopii hyvin Lillille! :)

  VastaaPoista