kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

perjantai 19. helmikuuta 2016

Ajatukset muualla

Heippa!

Pahoittelut ensialkuun tästä radiohiljaisuudesta! Oli tarkoitus ystävänpäivänä heti laittaa teille ihanat ystävänpäivätoivotukset, mutta se jäi.. Ja sitten päivä päivältä on tuntunut vain hankalammalta tulla kirjoittelemaan kuulumisia. Mikko oli lähes koko viikon reissussa ja tulee ihan kohta kotiin ja meillä on itseasiassa vapaa viikonloppu koko perheellä. Tein nimittäin eilen viimeisen työvuoroni nykyisellä työpaikallani, ja aika haikein mielin lukitsin illalla oven sieltä poistuessani. Lähes 11 vuotta vietin siellä, ja tykkäsin todella työstäni. Tai sanotaanko että tykkään työkavereistani!

Se mitä tuleman pitää alkaa olla jo kohtalaisen varmaa, mutta silti en vielä viitsi siitä kertoa, saati iloita. Ensi viikon alussa saan viimeisenkin hyväksynnän asialle terveystarkastuksen osalta ja sitten voin huokaista. Ajatukset ovat siis olleet tällä viikolla kaikenmaailman lääkärissäkäyntien osalta vähän muualla kuin täällä blogissa. Tällä viikolla saapui POMPin vaatteet ja äsken laittelin ensimmäiselle rekille vaatteet, toivoitte minun kirjoittelevan suosikeistani tänne, ja sen teenkin heti kun saan kaikki vaatteet rekille ja näen ne livenä :). Kyselitte myös voiko kauttani tilata vaikkei asu Jyväskylässä, niin tilaus onnistuu kyllä mistä päin tahansa Suomea! Mikko kun tulee kotiin taidan lähteä hakemaan loppuja vaatteita postista ja rastimaan kuvastosta omaa tyttöjen ostoslistaa.

Ja koska ystävänpäivä on joka päivä, niin tässä teille vielä lentosuukkoja sen kunniaksi <3


4 kommenttia:

 1. Mikä ihana prinsessakuva! ❤️
  Tosi paljon tsemppiä uusiin työkuvioihin ja haasteisiin! Työpaikan vaihto on tutkimustenkin mukaan yksi stressaavampia asioita elämässä mutta toisaalta se voi olla joskus palkitsevinkin! :)
  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä työkuviohin ja uusiin tuuliin <3

  VastaaPoista
 3. Moikka Evelina, tuli mieleen onko Lilianin ihana molon haalari tulossa myyntiin? Olisin kiinnostunut ;)

  T.Aman äiti

  VastaaPoista
 4. Kaikkea hyvää tulevaisuuden kuvioihin!

  Ihastuttava kuva! mistä noin nätti hiuspanta vai mikä kukkajuttu se on?:)

  VastaaPoista