kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Ajaton koululaisen työpöytä

Moikka!

Nyt on meidän perheessä hetkeksi aikaa jäähallit kierrelty. Meillä oli todella ihana miniloma Helsingissä perheen ja naapureiden kanssa keskellä viikkoa, sekä isommalla naapuriporukalla (ilman lapsia!) Cheekin keikalla perjantaina. Sovimme että tästä lähtien jos lähdemme kaupungille viettämään iltaa, se voisi jatkossa olla aina perjantai, huomattavasti mukavampaa nimittäin kun on kuitenkin koko viikonloppu vielä edessäpäin, eikä mene ihan väsymyshorroksessa loput viikonlopusta.
Yllättävää kyllä, Helsingin reissulta ei tällä kertaa tarttunut mitään kummempaa mukaan, Linnea oli säästänyt rahansa uuteen Lego Friends poptähteen (Livin taloon), Lilli sai tottakai myös jotain pientä, ja sitten ostimme vielä kimpassa naapurin lapsille synttärilahjat.

Nyt ajattelin kuitnekin tulla teille vinkkaamaan mun omasta suosikista lasten kirjoituspöytien osalta. Siitä nimittäin sain jokin aika sitten postaustoiveita! Kun mietin Linnealle koulupöytää, mieleeni tuli oikeastaan vain yksi vaihtoehto. Nimittäin Stringin kirjoituspöytäkokonaisuus, joka sai ihan uuden ulottuvuuden kun meidän seinänaapurimme oli tilannut Linnean parhaalle kaverille samanlaisen setin! Se on aivan täydellisen ihana, ajaton, ilmava ja muunneltavissa oleva! Finnish Design Shopissa on nyt kuukauden eteenpäin kamppiksessa String Systemin kaikki valkoiset osat (lukuunottamatta pockettia) joten nyt sen saisi vähän huokeampaan hintaan.

Keräsin teille muutamia inspiraatiokuvia, millaisia upeita kokonaisuuksia näistä saa tehtyä.

1. // 2. // 3. // 4. // 5.


Itse lähtisin kokoamaan seuraavanlaisista osista kirjoituspöytää; pitkät sivupaneelit, kolme hyllyä, pöytälevy sekä lehtiteline. Nyt täytyykin enää miettiä miten me saataisi tämä mahtumaan tyttöjen huoneeseen.. Niin ja ehkä keskustella Mikon kanssa, en usko että hänellä on samanlaiset budjettiajatukset kirjoituspöydän suhteen. Mutta jos se on alessa!?

Mitäs te pidätte näistä Stringin hyllyistä? 

*teksti sisältää mainoslinkkejä*

2 kommenttia:

  1. On ihan kivan näköinen setti. Hyvä kun ei ole pöydän jalkoja tiellä lattialla. Stringiä on kovasti kampanjoitu joka puolella, kuvan näkee melkein koko ajan jossain.

    VastaaPoista
  2. Kaunis mutta kun noita alkaa näkyä joka kodisasa niin "menee hieman maku". Aika monella samankaltainen himo noihin :) hmm tai kysy sun lapselta millaisen koulupöysän/kirjoituspöydän hän haluaisi ja selatkaa yhdessä jotain nettikauppoja ym ym :) Mukavaa kevään odotusta!

    VastaaPoista