kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 14. tammikuuta 2016

You Make My Day!

Mukavaa torstaita kaikille!

Kiitos ihan todella paljon edelliseen postaukseen kommentoineille, saitte hymyn huulilleni ja todellakin sain taas lisäboostia tähän bloggaamiseen teidän palautteiden kautta! Jos teille tulee mieleen postaustoiveita ja ajatuksia blogin kehittämisestä niin kuulen niistä aina mielelläni. Mitä toivoisitte lisää, mitä saisi olla kenties vähemmän? Huikatkaa kommenttiboksiin tai laittakaa sähköpostia, rakentava palaute on aina tervetullutta :)!

Tilasin jo joku aika sitten tyttöjen huoneeseen Lightboxin, jota onkin nyt lähiaikoina näkynyt aika paljon eri SOME-kanavissa. Se toimii ihan tuollaisena huoneen koristajana ja kivana yksityiskohtana ja öisin myös yövalona! Omani tilasin Juhlahumua verkkokaupasta, josta löytyy sekä näitä isompia, että myös pienempiä lightboxeja. Värilliset kirjaimet olisi kiva lisä tähän, mutta ne näyttäisi olevan aika monesta paikasta loppu, joten toistaiseksi mennään mustilla - ei huonot nekään!
Teille, kenelle lightbox ei ole tuttu, niin sen mukana tulee kirjainsetti, jolla voi sitten mielesen tekstin kirjoittaa laatikkoon. Tämä on vähän kuin seuraava versio hitiksi nousseesta word bannerista, joka on itseasiassa meillä Linnean sängyn yläpuolella tekstillä, "follow your dreams". Yllättävän hankalaa on keksiä kivaa tekstiä aina noihin, mutta voihan sitä vaikka laittaa ihan vain lapsen nimen siihen ja toiselle riville sydämiä, jos sillä hetkellä lyö pää tyhjää!
Ja mikäs pino se eksyikään tyttöjen työpöydälle muutama päivä sitten.. Lupasin ja vannoin itselleni etten tilaisi POMPin aleista enää mitään, sillä meillä on entuudestaankin niin paljon vaatteita tästä(kin) mallistosta. Tajusin kuitenkin tämän kauden loppupuolella että meillä taitaa olla ensimmäistä kertaa sellainen tilanne Linnean kaapissa, etten ole ostanut seuraavaa kokoa valmiiksi juuri ollenkaan. Muuten ei hätää, mutta tuo 122 alkaa oikeasti olemaan jo vähän liiankin sopiva koko neidillä! Kävimme tällä viikolla neuvolassa, ja Linnea olikin aika tasan 120cm. Onneksi uudet kevään mallistot ovat aivan nurkan takana, kirpaisee vaan vähän uusia koko vaatekaappi kerralla..

Oletteko sortuneet POMPin aleisiin?

10 kommenttia:

 1. Moi! Hyvät on jutut sulla... Ei tarvitse muuttaa mitään. Yksi toive olisi: postaus joka toinen päivä??? Noo... Edes joka kolmas? :) meinattiin laittaa siskon kanssa pompin tilaus eteen päin, mutta sitten sisko huomasikin vaatteiden olevan melkein kokonaan keinokuitua. Ei halunnut tilata pienelle tytölleen, jos hiostaa tms.... Minun tytölle ei ollut oikeastaan enää kokoja jäljellä, 128, mutta pikkuisille oli paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiks! Aika pahan heitit! Nyt kyllä tuntuu intoa löytyvän, joten pistän parastani :)! Heti huomenna tulossa taas uusi postaus siis! Pompilla on myös todella ihania, luomupuuvillaisia vaatteita jotka kannattaa kurkata, ja suurin osa vaatteistahan on Oeko-Tex ja GOTS-sertifikoituja :)!

   Poista
 2. Heips! Mä tykkäisin lukea kotijuttuja, kuulumisia, päivän asuja ja meikkipostauksia.
  Aurinkoista päivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia muita lupaan jatkossa, meikkipostauksista en tosin mene takuuseen :D.. Niissä kun tuntuu ettei itsellä ole kyllä mitään annettavaa ;)!

   Poista
 3. Kiitos kivasta blogista! Kauniita ja inspiroivia kuvia. Jatka samaan malliin tai vähän useamminkin voisi postauksia tulla :D
  Lilli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lilli, ihana nimi sinulla ;)! Yritän parhaani parantaa postaustahtia :D!

   Poista
 4. Sulla on kyllä super koukuttava ja inspiroiva blogi! Jatka samaan malliin! Vaikka ei tietysti haittaisi jos postauksia tulisi useamminkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Katariina <3! Kuten ylempänäkin totesin, parhaani yritän! Nyt kyn päivätkin pitenee ja valoisaa riittää niin kuvausintokin kasvaa entisestään taas :)!

   Poista
 5. Heip! Lasten garderobit ja uutuudet kiinnostaa eniten:) Hyviä ideoita ja vinkkejä on täältä blogista löytynytkin.. Muistelen että täällä eksyin muutama vuosi sitten myös pomppiin, ja sille tielle jäin;) Terkuin, Lillin äiti

  VastaaPoista
 6. Moikka! Mistä olet ostanut tuollaisen peruspöydän lastenhuoneeseen kuten postauksessa näkyy? Jokapaikasta etsineenä alkaa jo usko loppua. Ja kyllä, koukussa blogiisi :)

  VastaaPoista