kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 25. tammikuuta 2016

Raikas Bang Bang CPH

Moikka!

Olen jo aiemmin kertonut ihastuksestani tähän (mihinkäs muuhun kuin..) Tanskalaiseen lastenvaatemerkkiin, Bang Bang CPH:niin. Meidän merkin vaatteista voit lukea lisää täältä. Nyt on alkanut tippumaan kauppoihin uusia, SS16 malliston vaatteita ja tykkään taas ihan hirmu paljon!
Tyyli on melko erilainen kuin mun iki-suosikilla POMPilla, mutta oikeastaan rakastan vaatteissa juuri sellaista erilaisten tyylien yhdistämistä. Raikkaat raidat, päävärit sekä suloiset pilkut ovat tässä mallistossa hyvin edustettuna. Minulle tulee näistä omintakeisista vaatteista aina vähän "sirkusvibat", mutta hyvässä mielessä! Minulla on suunnitteilla kevääksi sellaiset whimsical-Alice in Wonderland-tyyliset lastenkutsut, ja nämä vaatteet sopisivat kuin nenä päähän näihin kekkereihin.
Omat suosikkini mallistosta on kaikki kahden ylimmän kollaasin vaatteet, ja nämä näyttävät etenkin meidän Linnean näköisiltä vaatteilta, hän kun ei enää kaikkein romanttisimmista vaatteista välitä :)!
Kattavin valikoima näistä vaatteista löytyy Babyshopista, josta tuo toiseksi ylimmän kollaasin viime kauden pandatunikakin pääsi suloisuutensa vuoksi mukaan. Suomalaisista verkkokaupoista merkkiä myy ainakin Punavuoren Peikko sekä Pikkuotus!

Mitäs te pidätte merkin vaatteista? Uskon että tämä on merkki joka vähän jakaa mielipiteitä :)!

*Teksti sisältää mainoslinkin*

5 kommenttia:

 1. Onpa hauskoja! Tuli jotenkin heti mieleen, että But I'm a human not a sandwich -Iina vois tykätä näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Niin minustakin ovat nimenomaan hauskoja :)! Nämä ovat kyllä ihan Iinan tyylisiä!

   Poista
 2. On tosi hauskoja! Meidän 5 vee valkkasi noista

  VastaaPoista
 3. (Jatkuu).... Mieleisensä:bandamekko. Alkaa meidänkin tytöllä olla se pahon prinsessa kuume ohi kai. Ihanaa jos suostuisi pitämään kaikkia hauskoja vaatteita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sama täällä :)! Pahin prinsessahuuma on takanapäin..

   Poista