kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 11. tammikuuta 2016

Must have MOLO

Oletteko nähneet sen meemin joka menee kutakuinkin niin että "Tiedät olevasti äiti, kun pakko saada Moloa saa uuden merkityksen"? Meinasin laittaa tuon "pakko saada Moloa" otsikoksi, mutta se saattaisi aiheuttaa hiukan väärinkäsityksiä..
POMPin uusi kausi lähenee ja innolla odottelen täälä malliston julkaisua, toinen merkki jonka uusinta mallistoa odottelin on tämä Molon SS16. Mä olen tarvinnut muutamia vuosia päästäkseni tähän Molon maailmaan sisään, mutta siitä on pikkuhiljaa tullut yksi mun ihan suosikkimerkeistä. Ihanat leikkisät kuosit todella trendikkäällä toteutuksella! Tässä muutamia kuvia uudesta mallistosta jota on nyt valunut kauppohin!

1. // 2.1. // 2.
1. // 2. // 3.
1. // 2.

Molo on merkkinä mun mielestä ihan meidän Linnean tyylinen, ja mulle tuleekin ihan näistä viimeisen kuvan tytöistä meidän neiti ja sen tyyli mieleen! Samoin tuo asu jossa on paljon kirjaimia on ihan Linnean näköinen. Mun omia suosikkejani ovat nuo uima-asut, joita löytyy perinteisen uikkarin lisäksi myös UV-suojattuina lyhyt- ja pitkähihaisena. Tuo kultainen hame on myös äärimmäisen makea, ja sellainen johon en ole törmännyt muilla merkeillä. Toivottavasti muillakin merkeillä tulee tänä kesänä vähän eri mittaisia hameita, midi ja maxi sopisivat tosi kivasti vähän vanhemmille tytöille!
Merkiltä löytyy aivan äärimmäisen laadukkaita ulkovaatteita, joista meillä tykätään todella paljon! Meillä on tänä talvena tytöillä nämä upeat "winter floral" talvikamppeet ja saavat lähes joka kerta meidän jossain käydessä ihastusta ja kyselyä mistä ovat ostettu ja mikä merkki kyseessä.


Kevään välikausivaatevalikoimasta meidän suosikkikuosi on tämä Butterflies-kuosi, josta löytyy sekä soft shelliä sekä suosittua hopla-takkia!

1. // 2. // 3.

Molon vaatteita löytyy monista eri verkkokaupoista, Babyshopista taitaa löytyä laajin valikoima. Mitäs mieltä te lukijat olette merkistä, ja uudesta mallistosta?

*teksti sisältää mainoslinkkejä*

11 kommenttia:

 1. Mun mies kerran hieman ihmetteli kun näki, että olin faceryhmässä nimeltään Molot vaihtoon! Selitä siinä sitten, että kyse on lastenvaatteista. xD Ja tosiaan, joistain kuoseista en aina niin innostu, mutta näitä uusia voisin kyllä nähdä meidän neidin päällä mielelläni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo kuulun itse samaan ryhmään :D!

   Poista
 2. Mieheni muutama vuosi sitten nauroi ja ihmetteli, kun kysyin ystävältä "minkä kokoinen Molo sun pojalla on?" Olin siis ostamassa kyseisen merkin haalaria ja halusin vertailla jotta tiedän minkä koon hankin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, sain tästä kyllä päivän naurut! Mä luulen että merkin nimi on aika monta kertaa aiheuttanut "ei äideissä" aika mielenkiintoisia reaktioita :D!

   Poista
  2. Haha kiva kuulla että nauru raikasi sielläkin :) Mololla on kyllä erityisesti hyviä haalareita kapeille lapsille! (y) ja huiput heijastimet!

   Poista
 3. Sulla on ihana tyyli sisustuksen ja kaiken muunkin suhteen, inspiroiva ja ihana!

  VastaaPoista
 4. Nuo papukaija -shortsit on ihanat ja varmaan must have! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ovat ihan syötävän suloiset <3!

   Poista
 5. Hei! En ole itse aiemmin lämmennyt Molon vaatteille ulkovaatetusta lukuunottamatta, mutta olit niin ihania tuotteita tähän valinnut, joten oli pakko käydä kurkkaamassa lisää uutta kevättä ja sieltähän löytyi vaikka mitä ihanaa! Kuten joku jo totesikin, sulla on kyllä pettämätön maku! Kiitos siis inspiraatiosta jälleen! Terveisin vakkarilukijasi Sohvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kiitos aivan todella paljon! Todella kauniisti sanottu Sohvi <3

   Poista