kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 21. tammikuuta 2016

Kullanhohtoa seinälle

Pirtsakkaa pakkashuomenta kaikille!

Vaikka jos totta puhutaan niin saisi pakkanen jo hellittää.. Meidän toinen auto ei näytä tykkäävän näin pitkään jatukuneista pakkasista, ja kohta kun lähden hakemaan tyttöjä hoidosta, saa taas jännittää lähteekö auto käyntiin vaikka lämmityksessä onkin ollut aamusta saakka.
Tytöt pitivät eilen kanssani vapaapäivää, sillä olin tiistain lähes kokonaan Helsingissä. Kun ei ole kavereita kenen kanssa leikkiä aamupäivästä, eikä uloskaan pääse alkaa kierrokset nousemaan vähän turhankin korkealle jos äitiltä kysytään! Kaikennäköiset pelit on olleet aika kovassa suosiossa tällä hetkellä - suurimpana muuttuva labyrintti joka saatiin jouluna lahjaksi. Kimble on myös aika kova sana, vaikka nappulat välillä lentelee Lillin toimesta kun hänet syödään.. Vinkatkaa hei muutkin hyviksi todetuista peleistä joita voi pelata tuollaisen eskari-ikäisen kanssa?


Tilasin vähän aikaa sitten Deseniolta muutaman uuden julisteen, ajatuksena että ripustaisimme vihdoin olohuoneeseen muutaman taulun. Päädyin näihin kahteen julisteeseen, jossa on myös ripaus kultaa. Tykkään näistä todella paljon, mutta jäin puntaroimaan toista vaihtoehtoa tuohon television viereen, joten toistaiseksi taulut lepäävät seinää vasten ;)..


Pakko vielä loppuun vinkata näistä k-ruoka-lehden sivuilta bongatuista uunibataateista. Rakastan bataattia, ja meillä joulunakin syödään usein bataattilaatikkoa. Olen joskus aiemminkin tehnyt bataatteja näin, mutta tämä tuli hyvänä muistutuksena ja olikin pakko heti seuraavana päivänä ostaa bataattia kaupasta tätä varten! Linkki valmistukseen löytyy täältä. Itse lisäsin vielä vähän ranskankermaa bataattien päälle!

12 kommenttia:

 1. Hei!

  Ubongo on hyvä kehittävä peli ja lisäksiRubiikin kuutiosta on peliversio, joka on myös hyvä!

  -Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Satu! Kiitos vinkeistä, tuota Ubongoa täytyy ainakin jostain metsästää!

   Poista
 2. Iiihhanat julisteet! Desenion valikoimiin jää kyllä koukkuun; mieli tekisi tilata sieltä vaikka mitä mutta tilanpuute tulee aina vastaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eikös olekin <3! Meillä on kyllä seinätilaa, mutta ei raaski kaikkea kerralla ostaa eikä osaa koskaan päättää mitä ottaisi! Nämä oli -20% kun tilasin niin se ratkaisi tällä erää päätöksen ;)!

   Poista
 3. Onko teillä Afrikan tähteä (tai Inkan aarretta) tai Arvaa kuka? -peliä? :) Päiväkodissa eskarilaiset tykkäsivät ainakin näitä pelata harvase päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahta ensimmäistä ei ole! Mutta tuo Afrikan tähti on kyllä ollus pidempään ostoslistalla, sitä on nimittäin kehuttu paljon! Arvaa kuka-peli löytyykin itseasiassa kaapista, täytyy ottaa esiin nyt kun tytöt ovat sen ikäisiä että varmasti osaisivat sitä kunnolla pelata :)! Kiitos vinkeistä!

   Poista
 4. Kivat julisteet.Tekisi mieli kans joku juliste tilata,maailmankartta näytti kans kivalta.Mistä ostit ton isomman kehyksen?Kivan ohuet reunat.
  Lilli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lilli! Se maailmankartta on aivan ihana myös mun mielestä! Kehykset on kummatkin Ikeasta, ja meillä on kutakuinkin KAIKKI kehykset tuota Strömby-sarjaa, tosi tyylikkäät ja edulliset! Tässä linkki noihin kyseisiin kehyksiin http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20209452/#/30209461 :)

   Poista
 5. Pelejä voisin suositella arvaa kuka,Junior monopoly,uuno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Junior Monopolya mietinkin jo jouluna, kiva kuulla että se on kiva :)! Uuno on varmasti myös kehittävä ja helppo ottaa mukaankin :)! Arvaa kuka meiltä löytyykin jo!

   Poista
 6. Meille joulupukki toi pelin nimeltä Halli Klack! Yksinkertainen idea kerätä nopan osoittamia värejä & kuvioita mahdollisimman nopeasti :) suosittelen kyllä! :) Pelattu 5v pojan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisinkin nähdä sen jossain lelulehtisissä ennen joulua, ja kävi kieltämättä mielessä että olisi peli joka sopisi hyvin myös Lillille! Monet vähän tarkempaa ajatustyötä vaativat, Linnealle sopivat pelit kun ei välittämättä vielä Lilianille sovi ;)! Kiitos vinkistä!

   Poista