kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 7. tammikuuta 2016

Baby it`s cold outside

Hyisevän kylmää huomenta kaikille!

Tytöillä alkoi tänään eskari sekä päiväkoti ja Mikon lähdettyä viemään heitä, olisi tehnyt mieli kömpiä takaisin vällyjen väliin, sen verran näyttää mittari nimittäin pakkasta ettei mitään ulkona tapahtuvaa voi ainakaan vapaaehtoisesti hoitaa! Harmi vaan että tuli heitettyä heti kaikki petivaatteet takaterassille tuulettumaan.. Meidän koiravanhuskin on niin mukavuudenhaluinen ja helposti paleltuvaa sorttia ettei ulkoilusta meinaa tulla mitään ellei herraa kanna suoraan metsään ja sieltä kotiin.Viime päivien pakkasten aikaan onkin ollut vähän hommaa keksiä kahdelle vilkkaalle neidille tekemistä niin ettei taulut tipu seiniltä tekemisenpuutteen vuoksi. Pienen hetken ulkoilun jälkeen on posket jo niin punaiset ja kipeät että sisätilat ja lämmin juoma kutsuvat houkuttelevasti! Toissapäivänä kävimme HopLopissa parhaan ystäväni ja kummityttäreni kanssa ja tytöillä alkoi muuten tällä viikolla myös jumpat! Linnea aloitti kokonaan uudet jumpat kun siirtyi välinevoimisteluun sekä joukkuevoimisteluun valmistavaan jumppaan, jota on tänään ensimmäistä kertaa!Eilen lähdimme Mikon kanssa Matkukseen ja tytöt jäivät mummolaan. Mulla oli tavoite reissulle kirkkaana mielessä, kun lähdimme hakemaan sitä kaunista, pyöreää, valkoista pöytää. Vaikka miten täällä kotona mittailin ja mallailin niin paikan päälle saavuttuamme pöytä oli kyllä auttamattoman pieni.. Sinne siis jäi mun unelmieni pöytä, ja hakusessa on nyt uusi, vähän isompi pyöreä valkoinen pöytä. Mä niin tykästyin siihen sen pöydän jalkaan! Jos joku jostain bongaa samantapaisen niin ilmiantakaa se minulle! Tuolit tilasin tänäaamuna, ja saavat nyt liittyä nykyisen pöydän seuraksi toistaiseksi. Seuraavana tahtoisin uuden lampun ruokapöydän päälle. Myös se on ollut hakusessa muutosta saakka, mutta olen aina vaan lykännyt sen ostoa. Tässä alla nyt muutama hyvä vaihtoehto, mitä sanotte, mikä olisi paras? Eksyin elloksen sivuille selailemaan eri valaisimia, ja sieltä löytyi lopulta todella kivoja vaihtoehtoja, suurin osa vielä hyvin kukkaroystävällisiä vaihtoehtoja!


1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8. löytyy täältä

*teksti sisältää mainoslinkkejä*

8 kommenttia:

 1. Voi, miten suloinen koiravanhus <3

  VastaaPoista
 2. 2&7 on mun mielestä ihania, niistä haaveilin kun muutettiin. Mutta meillä on ruokapöydän kohdalla katto matalempana, niin ei voinut valita roikkuvaa lamppua, johdon olisi joutunut jättämään hölmön lyhyeksi... ja sitten olikin vaikea löytää mieleistä lamppua kun oli noihin kerennyt tykästymään!
  1. on myös kiva, ei vain valaise yhtään ympärilleen, vain alaspäin. Sehän sitten tietenkin riippuu keittiöstä, miten siihen sopii

  Ja nää pakkaspäivät. Meillä on vietetty sisäpäiviä tiistaista lähtien, kun en jaksa ison vauvamahan kanssa pukea tytölle päälle vain sitä varten, että hypitään vartti ulkona ja päästään riisumaan :) mutta ilmeisesti viikonloppuna pitäisi jo vähän hellittää

  Ja komppaan edellistä,todellakin söötti koiravanhus!

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo tyttöjen topat! Tosi kauniit. Meidän Cocker pentu ei ole huomannut että ulkona on -24 astetta, mutta ulkoiluttajat jäätyvät aika vauhdilla :-)

  VastaaPoista
 4. Kaikki nuo lamppu vaihtoehdot on kauniita,vaikea valinta

  VastaaPoista
 5. https://www.vekenkaluste.fi/indix-poyta-pyorea-halkaisija-120-cm-valkoinen-1
  https://www.vekenkaluste.fi/plata-pyorea-poyta-110-cm-kiiltava-valkoinen-kromi-1-1-1

  VastaaPoista
 6. Tuo 8 lamppu on kyl mun silmään todella nätti :)

  VastaaPoista
 7. Tuo 8 lamppu on kyllä mun silmään todella nätti :)

  VastaaPoista
 8. Itselläni on Calligariksen Planet pöytä, tosin 90Cm kannella, mutta valikoimassa on myös 120cm.
  Erittäin tukeva ja kaunis pöytä :) http://www.vepsalainen.com/fi/tuotteet/ruokapoydat/planet-ruokapoyta
  Anna

  VastaaPoista