kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 3. joulukuuta 2015

Treffi-illan asu

Olemme pitkään Mikon kanssa puhuneet kuinka pitäisi käydä katsomassa uusin Bond-elokuva. Tiistaina keksin sujauttaa meidän seinällä olevaan joulukalenteriin leffaliput keskiviikon näytökseen ja soitin äitini meille katsomaan tyttöjä. Mukaan saimme houkuteltua myös meidän ystävät, ja kävimme ennen elokuvaa syömässä porukalla. Leffan jälkeen puhuimme siitä kuinka pitäisi useammin vaan ottaa aikaa ja tehdä porukalla jotain, täällä Jyväskylässäkin on niin paljon kaikkea tekemistä. Siis muutakin kuin leffassa käyminen! Mysteeri nousi esimerkkinä puheeksi, ja pitää ehdottomasti käydä testaamassa heti kun ehdimme!

En ihan valoisan aikaan ehtinyt ottaa kuvia tästä mun illan asusta, joten pahoittelut jos kuvat näyttää vähän rakeisilta. Punainen huulipuna on myös kaivettu meikkipussin pohjalta - se on selvä merkki lähestyvästä joulusta!
Ostin tämän sinisen mekon BikBokista, ja se on ollut todella paljon jo käytössä. Se käy niin päiväkäyttöön kuin treffi-iltaankin. Nämä ylipolvensaappaat ovat saaneet aika paljon huomiota ja ihastusta, ja täytyy sanoa että olen itsekin näihin tykästynyt todella paljon! Aiemmin vähän vierastin ylipolvensaappaita, mutta kun huomasin nämä nelly.com:in sivuilla niin rakastuin näihin oitis.Eilen näitä asukuvia ottaessani ja postausta suunnitellessani, en arvannutkaan miten hyvä tuuri käy, että eilen aukesi myös nelly.com:issa suuri kenkäale, jossa 200 paria kenkiä on vain 22,95€ ja nämä saappaani ovat yhdet alessa olevista kengistä! Nyt kannattaa olla nopea, sillä olen ihan varma että nämä viedään käsistä - aleprosentti on aika kohdillaan nimittäin.. Ja paljon muitakin upeita kenkiä löytyy nyt alesta, kokosin suosikkini näihin muutamiin kollaaseihin!

Mitäs pidätte asusta, iskeekö ylipolvensaappaat teihin?

*teksti sisältää mainoslinkkejä*

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva asu ja tuo sänkönsininen väri sopii sinulle todella hyvin!

    VastaaPoista