kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 14. joulukuuta 2015

Näillä lahjoilla onnistut varmasti!

*Yhteistyössä Sisustus Chillin kanssa*

Mukavaa alkanutta viikkoa!
Monissa perheissä tämä on varmasti viimeinen koulu- ja päiväkotiviikko ennen joululomaa, enää siis muutama aamu tiukkoja herätyksiä ja sitten pääsee hetkeksi huilaamaan ja juhlimaan ainakin omasta mielestäni vuoden parasta juhlaa!

Joko teillä on jouluostokset tehtynä? Täällä on aika hyvällä mallilla shoppailut, muutamia juttuja vielä aikuisten paketeista puuttuu, ja ne ovatkin ehdottomasti aina haastavimmat. Monilla tuntuu olevan kaikki tarvitsemansa, ja etenkin päiväkodin opettajille ketä ei niin henkilökohtaisesti tunne, tuntuu olevan vaikeaa etsiä sopivaa muistamista. Olenkin tullut siihen tulokseen, että aikuisille on ehdottomasti helpointa ostaa muistamisia, jotka tulee käytettyä, sen sijaan että ostaisi jotain koriste-esinettä josta ei ole hajuakaan sopiiko se edes sisustukseen tai makuun.Jo viime vuonna ostin naapureille, päiväkodin opettajille, ja muille aikuisille Nicolas Vahèn tuotteita, ja saivat erittäin paljon kiitosta. Tänä vuonna Sisustus Chilliin on tullut todella hyvä valikoima pakettiin soveltuvia tuotteita, joista sain valita myös meille muutamia. Aion itsekin osan näistä laittaa pakettiin, vaikka mieli tekisi pitää kaikki esillä hyllyllä, kun ovat niin upean näköisiä! Keräsinkin teille tämän postauksen loppuun mielestäni hyviä tuotteita pukinkontiin ja löydätte myös alekoodin Sisustus Chilliin postauksen lopusta!Nautiskelijalle ja juustojen ystäville sopii tämä juustoveitsisetti, jossa on mukana kaksi veistä upeassa paketissa. Siihen kylkeen viikunahillo, sekä pakettiin muutama erilainen juusto ja mahdollisesti vielä pullo hyvää punaviiniä niin menisin itse ainakin ihan sekaisin näin ihanasta lahjasta! Meiltä löytyy jo entuudestaan mielettömän hyväksi todettu Vahèn puinen tarjoilualusta kahdessa eri koossa, ja ne löytyvät myös Sisustus Chillin verkkokaupasta.Varma valinta, joka ei voi mennä pieleen, on pullo glögitiivistettä sekä glögisekoitus. Sopii hyvin hintaluokaltaankin opettajille tai päiväkodin opettajille muistamiseksi! Glögitiivistettä löytyy sekä perinteisenä punaisena, että myös vaaleana. Toinen hyvä ja varma valinta ovat ruokaöljyt, joita löytyy erilaisin makuvalikoimin, sekä myös näyttävä  valko-musta neitystoliiviöljypullo, siihen muuten vinkkinä että kaupasta löytyy sopiva kaatonokka siihen (täältä) jos mietitte kuinka sitä tulisi käyttää avaamisen jälkeen. Ympärille kuusesta pieni oksa, joulukortti ja juuttinauhaa niin on valmis varmasti mieluinen lahja! Itse aion antaa tämän setin kälylleni, joka on ollut vuoden alusta saakka herkkulakossa ja melko tiukalla ruokavaliolla nyt tämän loppuvuoden (ihan mieletön itsekuri, huh!)Herkuttelijalle löytyy valikoimasta vaikka ja mitä. Makusiirappeja on useammassa eri maussa, jouluinen piparkakku, toffee sekä tämä kuvassa näkyvä vanilja. Viime vuonna ostin muutamille ystävilleni juuri tälläisen makusiirapin, sekä tämän kahvipaketin. Siinä on lahjapakkaus, joka varmasti miellyttää kahvinystäviä myös ulkonäöllisesti!
Herkkusuille on tullut kauppaan nyt myös uutuutena valkosuklaa-nougat levite joka sopii pannareihin, tai ihan vaikkapa jouluaamuna leivän päälle ;).. Nämä kuvissa näkyvät piparkakku/keksimuotit löytyvät todella edulliseen 3,5€ hintaan kaupasta, ja niistä saa tehtyä esimerkiksi hienon piparikuusen, kuten kuvista näkyy!Tässä vielä kollaasien muodossa omia vinkkejä joulupaketteihin! 1. täältä // 2. täältä // 3. täältä // 4. täältä // 5. täältä


1. täältä // 2. täältä // 3. täältä // 4. täältä // 5. täältä

Tähän loppuun vielä se odotettu alennuskoodi, "CHILLINJOULULAHJA"-koodi oikeuttaa -15% alennukseen verkkokaupan ostoksista aina 20.12 saakka. Vielä 17.12 tehdyt tilaukset ehtivät hyvin vielä pukinkonttiin ja minulle ainakin tulivat nämä tuotteet päivässä, joten jos ja kun olette nopeita niin varmasti ehtii myös päiväkoteihin ja kouluihin muistamisiksi! Torstaihin saakka myös postikulut vain 5€!
Klarnan joulukampanjalla saat eräpäivän kätevästi siirrettyä helmikuun alkuun (laskutuslisä 3,99€).
Ostoksille tästä, kipinkapin :)!

Missä näistä kollaaseissa on teille mieluisimpia tuotteita? Entä tykkäisittekö itse saada tämmöisiä paketteja?

2 kommenttia:

  1. Ompas tyylikkään näköisiä pakkauksia! Tuollaisia ottaisi ihan varmasti mielellään lahjaksi :)

    VastaaPoista
  2. Ihan uusia tuttavuuksia nämä, aivan ihanat lahja ideat :))

    VastaaPoista