kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 8. joulukuuta 2015

6-vuotiaan lahjasuosikit!

Lupasin laittaa teille tänne meidän tyttöjen lahjatoiveita, jospa niistä joku saisi ehkä vinkkejä omille lapsilleen tai vaikka kummilapsilleen lahjojen ostoon. Tiedän itse nimittäin että mikäli itsellä ei ole juuri sen ikäisiä lapsia, on todella hankalaa keksiä lahjoja!


Tässä tulee muutamia Linnean toiveita, sekä lahjoja mitä neiti sai synttäreinään viime kuun lopussa. Kaikki olivat ihan mielettömän ihania, enkä voi uskoa miten ihania lahjoja neiti sai kavereiltaankin!

Lego friendsit, kaikennäköinen askartelu ja kaikki kivat korut ja eläimet kiinnostavat kovasti meidän Linneaa. Ei enää niin kovasti prinsessajutut, vaan selkeästi jo "isompien tyttöjen jutut".
Tämä ompelukone, mikä saatiin mummolta oli ihan hitti. Neiti kylläkin surautti alta aikayksikön nuo kaikki paketin mukana tulleet ommeltavat valmiiksi. Olenkin pukinkonttiin ostanut nyt kaksi pakettia lisää ommeltavia.Meiltä Linnea sai nämä hopeiset Hunterit, ja vaikka moni siellä varmaan huokailee että jes, oli lapsi varmaan innoissaan kun kumpparit sai - niin Linnea kyllä oikein kiljaisi kun nämä näki paketissa :).. Sen lisäksi ostimme tuon Hello Kitty-kellon jota Linnea on jo pitkään toivonut ja ihaillut kun olemme menneet Kultajousen ohitse. Ostin tismalleen samanlaisen kellon kummitytölleni kutakuinkin samanikäisenä kuin Linnea on nyt ( ja siitä on kyllä jo enemmän kuin muutaman vuosi.. )Nämä kaikki olivat Linnealle todella mieluisia lahjoja, mitään neiti ei oikein edes osannut odottaa. Kun sanoin hänelle oikeana synttäripäivänä, ettei kannata odottaa mummoilta ja papoilta sitten mitään isoja juttuja kun sai jo niin paljon kaikkea kaverisynttäreillä niin Linnea tokaisi ettei odotakaan mitään, korttikin olisi jo tosi kiva.

Tähän alle kasasin vielä Linnean lahjatoiveita Jouluun, muutama on sellaisia mitä itse olen lisännyt listaan, eikä lista tosiaan tarkoita että kaikkea saisi. Löytyykö teidän samanikäisiltä samanlaisia toiveita?

1. Monster High yövalo (ah, niin sisustussilmääni hivelevä..) // 2. ja 6. Sew Cool-ompelusetit // 3. robottikoira // 4. Taikahiekkaa // 5. Liput Disney on Iceen // 7. Pehmokoira pentuineen // 8. Lego Friends setti // 9. Askartelutarvikkeita

Mitä enemmän vuosia kuluu, niin koen yhä tärkeämmäksi auttaa myös muita Joulun järjestämisessä niin paljon kuin vain voin. Tänäkin vuonna meillä on yksi todella kiva juttu suunnitteilla muutamalle perheelle, ja sen lisäksi osallistumme aina päiväkodin keräykseen, jonne viedään lahjat.

2 kommenttia:

  1. Voi Eve mistä noita ompelujuttuja saa lisää? Mietinnässä on myös tuo ompelukone...

    VastaaPoista
  2. Mä ostin niitä Toys`r`us:sista!

    VastaaPoista