kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 3. marraskuuta 2015

Unelmien yökkärit Lindexiltä

Vannon (myös) yökkäreiden osalta POMPin nimeen, sillä ovat oikeasti käsi sydämellä parhaita mitä meillä on koskaan ollut tai tulee olemaan. Senpä vuoksi harvoin eksyn edes katsastamaan muiden merkkien yökkärivalikoimaa. Eilen kun kävimme Lillin kanssa katsastamassa Lindexin lastenosaston tarjontaa sillä aikaa kun Linnea oli puheterapiassa, iskin silmäni näihin Lindexin yökkäreihin. Näiti siipiähän Lindexillä on näkynyt aiemminkin tyttöjen tunikoissa, mutta sitäkin paremmin sopivat mielestäni näihin yöasuihin.
Lilianille oli oitis selvää, että pitäisi saada vaaleanpunainen mekko ja hetken aikaa arvoin, olisiko isosiskolle tämä mekko vaiko kaksiosainen, harmaa, yöpuku mieluisampi. Vaikka ennen tykkäsin pukea tyttöjä samanlaisiin vaatteisiin, niin tänä päivänä ostan mielummin erilaiset vaatteet tilaisuuden tullen. (Juhlamekkoja ei lasketa!)Lilian valitsi itselleen samaiselta reissulta tuon mielettömän kauniin kruunupannan, jonka hinta oli alle 5€, ja täytyy ehdottomasti vielä Linneallekin ostamassa samanlainen. Kruunu(panto)ja ei voi koskaan olla tytöllä liikaa, eihän?


Kuten kuvista voitte päätellä, nämä olivat tytöille supermieluisat, ja ajattelinkin vinkata näistä sillä ajatuksella, että olisvat aika kivat esimerkiksi pukinkonttiin! Kummankin yökkärin hinta oli mielestäni todella edullinen, Lillin yökkärimekkokin alle 13€!


3 kommenttia:

 1. Ihanat! Kiitti vinkistä. Nämä luultavasti päätyvät pukinkonttiin :)

  VastaaPoista
 2. Nämä ovat ihanat <3 Yöpaidan olen jo ostanut, mutta tuollaista pyjamaa en ollut huomannutkaan!
  Saralla on myös Lindexiltä pehmoinen siipitunika collegemateriaalia :-)

  VastaaPoista
 3. Kauniit! :) Ikävä kyllä monta vuotta Lindexiltä ostin yöpukuja lapselle ja jokainen kerta parin pesun jälkeen kuvat ovat halkeilleet ja irtoilleet. Joten sieltä ei kyllä ole ostettu hetkeen yöpukuja vaikka kauniita onkin tarjolla ollut. Voisikin kokeilla josko ois laatu parantunut aiemmista vuosista...

  VastaaPoista