kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Pikkujoulukausi lähestyy - oletko valmis?

Moikka!

Marraskuu on alkanut se tietää sitä, että pikkujoulusesonki alkaa olla kohta kuumimmillaan. Meillä on muutamat pikkujoulut tiedossa, ja tuntuu ettei ole taas mitään päälle laitettavaa!

Eksyin selailemaan pitkästä aikaa nelly.comin valikoimaa. En ole hetkeen käynytkään heidän sivuillaan, ja olin todella positiivisesti yllättynyt valikoimasta ja sivun uudistuneesta ilmeestä! Etusivulle oli koottu muutamia inspiraatiokuvia, jotka itseasiassa olivat juuri omantyylisiä. Tässä muutama kuva sieltä bongattuna, ja sen jälkeen omia suosikkipoimintoja pikkujoulumekoista!

Muutaman mekon taidan tilata testattavaksi, ne kun monesti näyttää mun päällä hiukan eriltä kuin näiden mallien päällä. Onneksi sen jo tiedostaa, ja tiedän kutakuinkin minkätyyppiset mekot sopivat mun vartalolle, ja missä tunnen oloni hyväksi. Mikään ei oo pahempaa kuin mennä juhliin mekossa joka osoittautuukin liian paljastavaksi, lyhyeksi tai muuten vain pieneksi ja sen kanssa pitäisi osata nauttia vapaa-illasta sen kerran kun pääsee lähtemään!
täältä // täältä (mun suosikki!) // täältä
Pikkumustat mekot ovat aina varmoja valintoja, ja sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pikkujouluihin, Uuteen vuoteen tai ihan mihin. Nämä ovat sen lisäksi hyvin ajattomia joten näihin voi huolettaa panostaa hiukan enemmän, ja näitä voi löytyä kaapista muutamakin erilainen. Alla olevista mekoista saatte varmasti melko nopeasti käsityksen siitä millainen mekkomalli on mieleeni, ja mikä omasta mielestäni sopii vartalotyypilleni.Muutama paljettinen ihanuuskin pääsi mun listalle, nämä sopivat pikkujoulujen lisäksi myös Uuden vuoden juhlintaan!


Myös muutamat kengät löysin valikoimasta näiden mekkojen kanssa käytettäväksi. En ole koskaan omistanut ylipolven-saappaita, mutta kyllähän ne aika kivasti sopisivat noiden pikkumustien kavereiksi?

Onko teillä monet pikkujoulut tänä vuonna edessä? Miten tykkäätte pukeutua niihin? Varmaan pikkumustaan vai vähän rohkeammin revitellen? Löytyikö näistä kenties omiakin suosikkejanne?

*postaus sisältää mainoslinkkejä*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti