kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 26. marraskuuta 2015

Monster High-syntymäpäiväjuhlat

Linnean 6-vuotissynttäreitä vietettiin toissaviikolla kavereiden kanssa. Tänä vuonna järjestettiin kaverisynttärit ennen varsinaisia synttäreitä, mikä olikin ihan hyvä ratkaisu, vaikkei sillä varsinaista merkitystä taida ollakaan :)! Juhlimaan kutsuttiin muutama kaveri päiväkodista, blogikavereita sekä parhaat ystävät naapurista. Paikalla oli oikeastaan juuri sopiva määrä tyttöjä ja lopulta myös aikuisia, ja juhlatkin pysyivät aika hyvin hallinnassa.

Teemana oli otsikon mukaisesti tänä vuonna Monster High, ja vaikka se alkuun tuotti vähän päänvaivaa, niin lopulta oli oikein kiva näitä juhlia järjestää. Vähän erilainen värimaailma kuin mihin meillä ollaan totuttu juhlien järjestämisen suhteen mutta vaihteluhan virkistää! Nykyisin juhlien järjestäminen on helppoa, ja rekvisiittaa löytyy vähän liikaakin!
Juhlissa meillä oli tarjolla muutama piirakka, Monster High-leipiä sekä rieskarullia suolaisten puolella. Makeiden puolelta tein nonparellikakun, kaksikerroksisia muffinsseja, jäätelöä sekä sen lisäksi vähän karkkia. Tällä kertaa tarjoilujen määrä osui aivan nappiin, eikä makeitakaan jäänyt paljoa yli. Yleensä kun käy niin että niitä tulee tehtyä aivan liikaa!
Ohjelmana meillä oli perinteinen lahjojenjako pullonpyörityksellä (onko teille tuttu? Se on tosi kiva ohjelmanumero ja saa lapset kivasti rauhoittumaan) jonka jälkeen sai hetken aikaa leikkiä ja värittää Monster High-aiheisia värityskuvia, ja siitä kutsuttiin sitten pöytään. Herkuttelun jälkeen sai käydä ottamassa Monster High-tatskan, ja kynsistudiolla kynsienlakkauksessa. Lopuksi meillä oli perinteinen onginta ja ehdittiin hetki pelaamaan myös Monster High-bingoa jonka tulostin meille netistä. Ohjelmaa oli vähän päälle parituntiseen oikein sopivasti. Liikaa ohjelmaa ei saa olla, mutta se monesti rauhoitaa menoa vaikkakaan sen suhteen ei tällä kertaa ollut mitään ongelmaa! Olen kuullut että vastaavanikäisten poikien juhlissa saattaa kierrokset nousta vähän korkeammalle?? Lienee tämäkin ihan tapauskohtaista :)..
Siinä oli muutamia kuvia meidän Monster High-juhlista! Loppuun kuva 6-vuotiaasta sankarittaresta, ylpeästä pikkusiskosta sekä äidistä joka viimeksi tänäaamuna muistutti siitä että ei saa enää kasvaa, vaan pitää pysyä aina äidin pikkuisina!

4 kommenttia:

 1. Wau! Tosi upeat juhlat olt taas järkännyt! Olisi varmasti ollut meidänkin Eevin mieleen! Onnea vielä 6-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 2. Upealta näyttää juhlat!!! Hienot teemaan sopivat koristelut & tarjoilut. Paljon onnea 6-vuotiaalle <3
  PS. Mä niin toivon, että Sara ei halua pukeutua luurangoksi 6-vuotis synttäreillä :-D Pari tyllimekkoa kaapissa odottamassa ;-)

  VastaaPoista
 3. Onko sinulla linkittää reseptejä, tarjoilut näyttää niin hyville!

  VastaaPoista
 4. Vau sinä kyllä aina jaksat järjestää niin hienoja juhlia teemaan sopivasti. Upeat kattaukset ja tarjoilut! :) Onnea 6-vuotiaalle

  VastaaPoista