kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 30. marraskuuta 2015

Lasten pikkujoulut (ja vähän äitienkin!)

Voiko jotain asiaa kutsua perinteeksi, jos sitä on tapahtunut vain kaksi kertaa? Meillä oli nimittäin tänään toista kertaa blogiporukalla meidän "perinteiset" pikkujoulut. Viime vuonna niitä vietettiin Paulan luona (postaus täällä) ja tänä vuonna Essi lupasi järjestää ennenkaikkea näille meidän pikkutontuille juhlat. Voin kertoa, että oli muuten yllättävän hankalaa keksiä viidellä eurolla lahjaa sekä äideille että lapsille.. Äidin pakettiin kävimme tänään Lillin kanssa ostamassa Punnitse ja Säästä-kaupasta nämä herkut sillä välin kun Linnea oli puheterapiassa, lasten lahjat löytyivät Lindexiltä ja Sokokselta :) Kaikki saivat muuten oikeasti tosi kivoja lahjoja, ja lapset olivat todella mielissään niistä! Eli kyllä edullisestikin voi tehdä hyviä löytöjä!
Täytyy sanoa, että tällä kertaa meno oli lastenkin keskuudessa yllättävän seesteinen. Ei siis sitä kaikkein pahinta huutoa ja juoksentelua. Joskaan tällä porukalla ei voi kyllä koskaan sanoa että olisi ihan rauhallistakaan..
Kuten kuvisa näette, Essi oli laittanut niin ihania juttuja meille esille, ja nämä herkut veivät kyllä kielen mennessään! Vai miltäs kuulostaa kaksikerroksinen mutakakku, kermavaahdolla, marengilla ja piparmintulla mausettuna?? NAM!

Tätä porukkaa ei muuten tarvitse kahta kertaa koskaan pyytää pöytään.. Nytkin kun kutsuttiin niin hyvä ettei kyynärpäätaktiikkaa käytetty että kaikki saivat mieleisensä herkut! Ikäänkuin ne koskaan olisivat keskenkään loppuneet meidän kekkereissä.. Joko teillä on alkanut pikkujoulukausi? Vai vietättekö sitä ylipäänsä? Meillä olisi vielä muutamat aikuisten pikkujoulut edessä. Kiitos Essi tuhannesti pikkujoulujen järkkäämisestä, se oli meidän viikon kohokohta <3!

Nyt näin joulun alla tuleeko teille muuten mieleen jotain postaustoiveita jouluun liittyen, tai muuten vaan? Nyt suuntaan seuraavaksi tunniksi sohvalle Finrexinin kanssa, mulla on nimittäin kurkussa kaktus!! Ja en kehtaa edes myöntää, mut mä oon niin koukussa Kardashianit-sarjaan ettei mitään rajaa..

2 kommenttia:

  1. Täällä kans yks koukussa siihen sarjaan.Ihan mahtavaa viihdettä😊

    VastaaPoista
  2. Tee postaus miltä teillä näyttää jouluna

    VastaaPoista