kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 19. marraskuuta 2015

Kallein aarteeni

Linnea, kallein aarteeni.

Tänään vietämme jo kuudetta syntymäpäivääsi, eikä äiti voi uskoa kuinka aika lentää.
Eilen aamulla halasin sinua ja kerroin taas kuinka paljon rakastan, ja kysyin sinultakin mihin nämä kuusi vuotta ovat yhtäkkiä kadonneet. Lupasit että kunhan tämä päivä tulee, aika ei enää menisi niin nopeasti. Miten sitä toivoisinkaan. Olet niin ihanassa iässä juuri nyt, vaikka päivittäin kinastelemmekin mitä hölmöimmistä asioista. Mutta ne sovitaan aina halien ja pusujen kera ja kerrotaan kuinka tärkeitä toisillemme olemme.

Olen niin ylpeä siitä miten ihana tyttö sinusta on kasvamassa, että ihan kyynel vierähtää poskelle tätä kirjoittaessani ja sinua miettiessäni. Tuntuu että yhä edelleen huomaan rakkauteni sinua kohtaan syvenevän entisestään ja joka päivä rakastun hymyysi uudelleen.

Olet uskomattoman kiltti tyttö, ja sinulla on aina ihana pilke silmäkulmassasi. Näistä alla olevista kuvista välittyy ihanasti oma persoonasi ja luonteesi sekä se miten hyvällä tuulella olet aina. Olet aina ollut kultakutreinesi äidin mielestä mitä upein tytär, niin sisäisesti kuin ulkoisesti, mutta ylpein sinusta olen siitä kuinka ihanan empaattinen tyttö olet ja kuinka kohtelet muita ihmisiä ja ajattelet aina heidän tunteitaan. 

Eniten olet aina huolissasi äidistä, ja siitä onko äidillä hyvä mieli ja kaikki hyvin, vaikkei se ollenkaan olisi sinun tehtäväsi. Kohtelet ystäviäsi sekä siskoasi upeasti, ja olet aina valmis antamaan omastasi, mikäli tiedät sen tuottavan toiselle iloa. Kuinka monelle 6-vuotiaalle tulee mieleen hienon lahjan saatuaan, että sen voisi antaa jollekin lapselle, jolla ei ole muita leluja, tai kenties jollekin joka on sairaalassa kipeänä. 
Eilen illalla kun kerroin että ei kannata odottaa mitään isoja lahjoja mummoilta ja papoilta enää kun niin paljon sait jo kavereilta (olen yrittänyt aina opettaa että ne eivät todellakaan ole se tärkein asia..) niin Linnea vaan tokaisi, että ei hän ajatellutkaan saavansa niitä, korttikin olisi todella kiva. Ja äidin sydän suli taas siihen paikkaan.
Toivon, ja uskonkin että tämä piirre säilyy sinussa läpi elämäsi.


 Rakastan sitä, kuinka meidän perheessä tunteiden näyttäminen on niin helppoa. Voidaan olla eri mieltä asioista, ja riidelläkin, mutta paljon enemmän meillä on niitä rakkaudentäyteisiä hetkiä. Kiipeät syliini, ja yöllä väliimme. Halailemme paljon ja kysyn joka ilta päivän päätteeksi tiedätkö kuinka paljon äiti sinua rakastaakaan. 

Jouduit elämäsi alkuaikoina käymään läpi aivan liian raskaita asioita, sellaisia joita en toivoisi kenenkään kokevan - saati sen oman rakkaimman lapsensa. Niistä ajoista on onneksi selvitty hienosti, ja arpia paranneltu. Uskon kuitenkin että osittain näiden kokemusten vuoksi sinusta on juuri tullut niin ainutlaatuinen ja ihana tyttö.

Onnea maailman rakkaimmalle, 6-vuotiaalle Linnealle. Olet upea tyttö!

11 kommenttia:

 1. Onnea hurmaava Linnea! Olen seurannut blogiasi ihan alusta saakka, joten tiedän mistä kirjoitat ja mitä tarkoitat näillä raskailla asioilla. Ovatko ne jo täysin "menneen talven lumia" vai käyttekö vielä kontrollikäynneillä tms?

  Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Me pidetään täällä sormet ja varpaat ristissä että ovat menneen talven lumia, ainahan on riski että joudumme käymään saman uudelleen läpi. Mutta sen todennäköisyys laskee vuosi vuodelta ja riski on tällä hetkellä käytännössä sama kuin kaikilla "aina terveillä" olleilla :)! Komplikaatiot ovat onneksi nyt takanapäin, en muista kirjoitinko niistä koskaan tarkemmin. Kontrollissa toki käymme, mutta niiden väli on nykyin jo yli vuoden :)!

   Poista
 2. Ihana, niiiin kaunis linnea! Onnea 6-vuotiaalle :)

  VastaaPoista
 3. Iloiset synttärionnittelut ihanalle Linnealle! Tosi kaunis tyttö olet! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus ja suloinen Linnea! <3 Paljon onnea synttäritytölle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Välitän neidille terveiset <3

   Poista
 5. Ihana ja fiksu tyttö! :) <33 varmasti äitiinsä tullut!

  VastaaPoista
 6. Ihana kirjoitus, toivottavasti säästät Linnealle! Ihana hänen noita isompana sitten lukea! <3 En tarkalleen ottaen tiedä millaisia vaikeuksia Linnea on elämän ensimmäisinä vuosinaan läpi käynnyt, mutta meidän tytöllä oli myös vaikeita vuoosia ja voin sanoa että kuvailemasi tyttö muistuttaa paljon omaani. Olenkin miettinyt että varmasti jollakin tapaa ne vaikeudet tehneet tehtävänsä tuossa miten lapsi muita kohtelee ja osaa asettua heikomman asemaan ! <3 Myöhäiset onnittelut kauniille Linnealle, meillä myös vietettiin tytön syntymäpäivää eilen. Vuosia tosin meidän tytöllä jo muutama enemmän! <3

  VastaaPoista
 7. Ihana kirjoitus & ihana Linnea <3 Paljon onnea isolle tytölle!
  Samoja mietteitä ollut esikoisen suhteen, onneksi juuri nyt on meilläkin kaikki hyvin :-)

  VastaaPoista