kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 2. marraskuuta 2015

Halloweenin juhlintaa!

Moikka!

Toivottavasti kaikilla oli mukava viikonloppu, ja saitte viettää sitä toivomallanne tavalla. Tämä heti alkuun, sillä monilla näyttää olevan vähän eriävä mielipide siitä, mikä olisi ollut sopivin tapa viettää viime lauantaita. Toiset halusivat viettää sitä kunnioittaen edesmenneitä läheisiään, toiset vähän iloisemmissa tunnelmissa, juhlien ja hassutellen. Olemme onnekkaita, kun saamme itse päättää kuinka sen vietämme!

Meillä viikonloppu sujui pitkälti Halloweenia juhlien, ja meillä olikin jokaiselle päivälle siihen liittyen ohjelmaa. Odotimme innolla tyttöjen kanssa halloweenia, ja tuntuukin oudolta kun se olikin yhdessä hujauksesssa jo ohitse!

Perjantaina mun ollessa illan töissä, tytöt olivat Mikon ja naapureidemme kanssa viereisellä ABC:llä lastentapahtumassa, joka oli kuulemma todella kivasti järjestetty. Launtaiksi saimme kutsun Melinan luokse juhlimana bloggaajaporukalla Halloweenia, ja sunnuntai pyhitettiin naapureille ja heidän kanssaan yhdessä järjestetyille juhlille. Olen niin onnekas, kun lähellä on useampikin ystäväpiiri, jotka innostuvat samoista asioista kuin itse, tykkää järjestää lapsille kaikkea mukavaa (osaa tehdä liiankin herkullisia tarjottavia!) ja innostuu vielä itsekin pukeutumaan ja hulluttelemaan.


kuva lainattu ihanalta Kertulta // modernisti kodikas

Kumpanakin päivänä oli lapsille järjestetty mukavaa puuhastelua, Melinan luona etsittiin kadonneita lepakoita, joista palkkioksi lapset saivat yllätyspussin, ja eilen oli aarrejahti, jossa kuvien perusteella piti löytää viimeinen rasti, jossa myös odotti pienet ylläripussukat. Sen lisäksi askartelimme hämähäkki-pelin, jossa piti saada oma hämähäkki laitettua mahdollisimman lähelle seitin keskiosaa (silmät sidottuina, tottakai!)


Kaikilla oli mukavaa, yhdessä oleminen tietenkin tärkeimpänä seikkana. Kiitos siis kaikille viikonloppuna mukana olleille <3.

Kohta lähdetään viemään Linneaa puheterapiaan ja jatkamaan arkisia puuhia. Niitä onkin nyt vilkkaan viikonlopun jäljiltä kahta kauheammin tehtävänä..

Mukavaa viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköiset juhlat teillä ollut! Upeita kuvia! Meillä vietettiin myös halloweenia perheen kanssa. Blogissani on kuvia niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suuntaanpas katsomaan heti blogiisi kuvia :)!

   Poista
 2. Hienot juhlat ja upeat kattaukset. Mutta eikö asusi ole vähän liian hurja lastenjuhliin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Alkuun hiukan jännitin kanssa olisiko meikki liian raju, mutta en usko että traumatisoin ketään. Ei siis vaikuttanut siltä että kukaan olisi pelännyt minua :)!

   Poista
 3. Aivan järkyttävää tuo piru on kaikista mauttomin lasten juhlissa!
  Siunausta perheellesi!

  VastaaPoista