kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 17. marraskuuta 2015

Find us!

Täällä on taas hulinaviikonloppu takanapäin, kaverisynttärit on siis onnistuneesti takanapäin, ja torstaina kestitään Linnean oikeana synttäripäivänä sitten sukulaisia. Vähän vihjasin kyllä Mikolle että saa luvan hoitaa niiden kekkereiden tarjoilun mutta saa nähdä maltanko pitää näppini erossa niistä.. Laitan teillekin nähtäväksi kuvia kaverisynttäreiltä kun saan ne katsottua läpi! Oli muuten pikkuisen erilaiset noin niinkuin väriteemaltaan kuin meillä yleensä..

Huomaan että tämä jatkuva harmaus imee ainakin musta ihan täysillä mehut. Väsyttää koko ajan! Tämä on kyllä nyt sitä ihan kaikkein rankinta aikaa myös bloggaamisen (ja valokuvauksen!) saralta, sillä koko päivä on niin synkkää ettei kunnollisia kuvia meinaa saada otettua edes puoliltapäivin.

Itse asiassa lähdin nyt kirjoittelemaan erilaisista tavoista seurata kultahippua. Tai oikeastaanhan, muutin blogin nimeä, Kultahippu 2.0 kun asensin uuden pohjan! Nyt miellyttää taas silmää blogin ulkoasu, tykkään tosi paljon kuvista tuossa otsikon alla, ja niitä muuttelen aina tasaisin väliajoin!
Tässä tulee kuitenkin muutamia tapoja, perinteisen bloggerissa lukijaksi liittymisen lisäksi kuinka voit seurata meitä!

Mua kiinnostaisikin tietää teiltä mitä kautta seurailette aina blogien päivittymisiä? Snapchat on nyt mun uusin aluevaltaus, ja se on kyllä äärimmäisen koukuttava. Se on ehdottomasti sellainen jonne tulee päivitettyä sitä ihan todellista elämää kaunistelemattomana. Oletteko te jo snäpissä? Entä oletteko kuulleet ihan uusimmasta sovelluksesta, periscopesta joka toimii vähän snäpin tavoin, mutta siinä ei ole sitä 10 sekunnin aikarajaa videoille?

Mukavaa (harmaudesta huolimatta..) tiistaita <3!

8 kommenttia:

 1. Onpa kiva ja itselleni ajankohtainen aihe! Itselläni vanha blogi meni vain hyväksyttyjen lukijoiden nähtäväksi ja nyt pitäisi uutta blogia vähän saada ihmisten mieliin. Facebook ja insta on jo käytössä, ja tuota snäppiä oon vähän pyöritellyt mielessäni -joskaan en tiedä antaako se tuollaiselle käsillätekeminen/markkinointiblogille paljoakaan, tuntuisi että se on ehkä enemmän sellainen kulissien taakse -sovellus joka sopii varmasti perhe- ja lifestyleblogeihin. Olen edellisen blogin kautta ollut esimerkiksi bloglovinissa ja edesmenneellä blogilistalla, mutta hyvin vähän tulee lopulta näkyvyyttä niiden kautta niin en ole nyt sitten aivan varma, kannattaako uutta blogia sellaisiin laittaakkaan.

  Jään seuraamaan tätä keskustelua, toivottavasti tulee paljon kommentteja niin saisi ehkä itsekin joitakin ideoita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jessica kommentistasi :)! Minä käytin aikoinaan aika paljon kanssa blogilistaa, ja kummastelinkin kovasti kun se lopetti toimintansa..

   Poista
 2. Mä taidan seurata Kultahippua vähän joka paikassa. Snäppiä en taida jaksaa opetella käyttämään. =D
  Mulla ei muuten näy tuolla ylhäällä kuvia ollenkaan. Ei tietokoneelle, eikä puhelimella.
  Laitan sulle vaikka kuvaa sähköpostilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia kommentista ja sähköpostistasi :)! Koitappas tulla blogiin ihan www.kultahippu2.com eikä jonkun linkin kautta joka ohjaa suoraan tiettyyn postaukseen, luulen että se auttaisi :)!

   Poista
 3. Seurailen Facebookin ja Instagramin kautta.

  VastaaPoista
 4. Moikkis!
  Minä seurailen eniten bloggerin ja Instan kautta. Snäppiä minäkään en osaa vielä käyttää, heheh!
  Blogissani olisi sinulle haaste. :)

  VastaaPoista
 5. Moi, olen Pian linjalla enkä jaksa (vielä) paneutua Snäppiin :) Insta ja Face ovat hyviä muistuttajia että ai niin tuonne pitää klikata itsensä. Pitkään seurasinkin sua vaan Instassa enkä ollenkaan lukenut blogia, mutta nykyään klikkailen myös lukemaan postauksia. Huono olen vaan kommentoimaan joka paikkaan… Ja tietenkin se että jaamme PdL innostuksen muistuttaa mua klikkaamaan juuri tähän blogiin :) Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista