kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

perjantai 13. marraskuuta 2015

Chic Company


Törmäsin jo hetki sitten instagramissa chiccompanyn tiliin, jolloin itse verkkokauppa ei ollut vielä auennut. Jäin seuraamaan ja odottelemana koska kauppa aukeaisi, sillä jo pelkkien instagram-kuvien perusteella olin aivan myyty. Ihana paperikauppa, josta löytyy niin äidille, tyttärille kuin kaikille muillekin siitä välistä vaikka ja mitä!

Kaupan auettua suuntasin heti katsomaan sen ilmettä ja tietenkin tuotteita. Ihanan tyttömäinen ja raikas sivusto, todella "chic" kuten nimestäkin voisi jo päätellä. Suurin yllätys kaupassa odotti kun tutkin tuotteita lähemmin, ja huomasin kuinka edullisia ne ovat! Ihanaa kun löytyy uutta, raikasta ja erilaista ja vieläpä lompakkoa hellivään hintaan!

Ilokseni minulle tarjoutui mahdollisuus tehdä Chic Companyn kanssa yhteistyötä, ja postauksen lopussa löytyy myös teitä lukijoita ilahduttava alennuskoodi!


Keräsin teille näihin muutamiin kollaaseihin nähtäväksi omia suosikkituotteitani. En osaa päättää onko värikkäät vai hillitymmät tuotteet enemmän omaan mieleeni, tykkään kaikista! Valitsin meille muutamia tuotteita verkkokaupasta, ja näistä suurin osa sujahtaa Linnean synttäripakettiin. Linnealla on nyt todella kova "askartelukausi" meneillään, ja parasta mitä hän tietää on nimenomaan kaikenlainen piirtely ja askartelu. En malta odottaa hänen ilmettään kun avaa pussin täynnä herkullisen värisiä teippejä, kyniä sekä post-it lappusia!!
Osan teipeistä sekä kynistä ja post-it lapuista ajattelin sujauttaa sunnuntaina Linnean synttäreillä kavereiden goodie-bageihin tarrojen kera. Uskon että ovat kyllä tyttöjen mieleen, ja aina parempi vaihtoehto kuin karkit!


Ja nyt siihen kaikkein mukavimpaan osuuteen, eli teille on tarjolla alekoodi! Koodilla "KULTAHIPPU10" saatte -10% alennusta ostoksistanne! (klikklik!) Suosittelen olemaan nopea, uskon että nämä tuotteet menevät kuin kuumille kiville! Oliko teille tämä vasta-avattu kauppa vielä entuudestaan tuttu?

Mukavaa perjantaita ja viikonloppua kaikille! Mulla on työntäyteinen viikonloppu ja sunnuntaina Linnean kaverisynttärit, joten älkää ihmetelkö mikäli langoilla on vähän hiljaisempaa tänä viikonloppuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti