kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 24. marraskuuta 2015

After-Party

Moikka!

Linnean synttärit on onnellisesti nyt takanapäin. Kaverisynttärit meillä vietettiin jo viikko sitten sunnuntaina, ja neidin varsinaisena synttäripäivänä kutsuttiin sitten mummot ja papat ja muut sukulaiset kakkukahveille vähän rennommalla otteella. Laitan teille kuvia meidän hurjista Monster High-synttäreistä tällä viikolla myöhemmin! Nyt onkin kiva kun sai kerätä kaikki juhlakamppeet pois ja alkaa pikkuhiljaa valmistautumaan jouluun. Meillä onkin ollut tapana, että Linnean synttäreiden jälkeen aletaan pikkuhiljaa laittamaan jouluisia koristeita esille. Eilen nostin meidän Bloomingvillen joulukalenterin seinälle, ja voi miten siitä tykkään! Huonekuusen löysin tänä vuonna hyvissä ajoin Viherlandiasta ja pikkuhiljaa pitäisi saada otettua tytöistä joulukorttikuvat. JOKA VUOSI ne jää tähän pimeimpään vuodenaikaan otettavaksi ja niiden kanssa tuskaillaan kun ei meinaa tulla mitään. Tämä vuodenaika on tunnetusti bloggaajille myös se kaikkein haasteellisin kuvien ottamisen suhteen. Liikkumattomista kohteista saa jalustalla otettua ihan kohtalaisia kuvia, mutta jos on vaarana että kohde vähänkin (tai meidän lasten kohdalla aika paljonkin..) liikkuu, niin kuvia on todella haasteellista ottaa!
Tässä postauksessa nyt hieman sekavasti kuvia sukulaissynttäreiden gluteenittomasta kakusta, mun asusta ja lumisista maisemista.. Mutta eipä tämä postauskaan ole ihan kovin tarkasti jäsennelty. Lumisista maisemista pääsemmekin aasinsillalla siihen, miten meidän lapsilla on vain nämä yhdet talvikamppeet ostettuna! Minä kun ajattelin että talvi tulee taas silloin tammikuussa ettei ole mitään kiirettä niiden suhteen.. Ja talvi on niin lyhyt että noinkohan ne edes tarvitsee kahta settiä. Muistuipa aika nopeasti minkä takia kahta tarvitaan, nimittäin nyt kun lunta on ja tekemistä ulkona niin tytöt eivät muuta tekisikään kuin olisi ulkona ja välillä käyvät sisällä lämmittelemässä. Ja sehän tarkoittaa että toppavaatteet eivät ehdi kuivua mitenkään siinä välissä. Linnean ikäiselle on muuten yllättävän vaikeaa löytää kivoja talvikenkiä, valikoima on aika paljon suppeampi kuin esimerkiksi silloin kun jalka oli alle 30! Vinkatkaapas hei mistä löytyisi kivoja talvikenkiä, esimerkiksi tähän Linnean POMPin settiin sopivia? Monta toppavaatesettiä teillä on lapsille varattuna, ja onko teillekin jo saapunut ensilumi?


2 kommenttia:

  1. Hei!
    Meillä sama ongelma ja harmitus kenkien suhteen, ei meinaa kivoja löytyä nyt 7-vuotiaalle kin koko on yli 30!
    Crocsilta onneksi löyty kokoja ja kivoja värejäkin just pihaleikkeihin ja kouluun, karvavuorilliset vaaleanpunaiset saappaat, (taisi olla mustanakin).. ne on kyllä loskakelissä ihan loistavat, ja villasukkien kanssa pienellä pakkasella ainakin meidän tytöllä ollut jalat kuumana;) Yhdellä toppasetillä on vielä menty ja pompin viimetalven untuvatakki, mutta se on niin lämmin ettei voi vielä pitää.. Kyllä melkein kahdet toppavaatteet tarvii, meillä täällä itä-suomessa on piiiiitkä talvi ;P Vieläköhän pompille on tulossa alet, jos sieltä ostaisi toisen setin:D Se pipo&huivi setti on aivan ihana, ihan tytön lemppari ollut tähän alkutalveen! Suloisia kuvia:) -Margareta-

    VastaaPoista