kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 15. lokakuuta 2015

Uutuus- ja alesuosikit!

Moikka!

Selailin eilen illalla Boozt.comin uutuuksia sekä aletuotteita, ja täytyy sanoa että siellä oli aivan mielettömän ihania juttuja! Booztilla on aika laaja valikoima Petit by Sofie Schnooria, josta tykkään todella paljon. Merkillä on juuri täydellisessä suhteessa bling blingiä sekä rokkia yhdistettynä. Sanoisin että juuri tuolle meidän Linnealle passeleita vaatteita ja kenkiä! Lillillä vierastan vielä vähän tuota mustan käyttöä.

Keräsin teille tähän alkuun omia suosikkejani uutuuksien joukosta, tässä on sekä PbSS:ltä, että itselleni uudelta tuttavuudelta, Rugged Gearilta tuotteita. Ja hei - mites toi vyölaukku! Niin siisti!1.täältä // 2. täältä // 3. täältä // 4. täältä // 5. täältä // 6. täältä // 7.täältä
Nämä kaunottaret ansaitsivat ihan oman kollaasin. Meillähän on näistä se keväinen (kuvat alla) versio ollut todella kovassa käytössä josta tekin olette kovasti kyselleet, ja ne jäivät nyt Linnealle pieniksi. Nämä on pakko tilata nyt niiden tilalle!


Mustat tennarit löydät täältä.

Kenkiä oli todella paljon lisätty aleen, nämä kollaasin kaikki kengät olivat vähintään -20% alessa! Todella kivoja ja oikeasti laadukkaita ja hyviä kenkiä!

1. täältä // 2. täältä // 3. täältä // 4. täältä // 5. täältä // 6. täältä // 7. täältä // 8. täältä


Viimeisenä pakko nostaa esiin nämä Vansit, meillä on Linnealla nuo prinsessa-versiot ja muistan metsästäneeni niitä keväällä joka paikasta ennen kuin löytyi. Nyt nämä ovat alessa, uskaltaisinkohan tilata Lillille nuo Minnit kevääksi? Lilli on aika kova Minni-fani ja lupailin jo viime kevääksi noita hänelle..

lasten kaikki Vansit löydät täältä

Mukavaa torstain jatkoa kaikille, tytöt lähtevät illaksi teatteriin katsomaan Prinsessa Ruususta mummon ja papan kanssa ja meillä olisi muutama tunti kahdenkeskeistä aikaa Mikon kanssa. Itse ehdotin syömään menoa ja shoppailua, Mikko ehdotti lenkille menoa.. Katsotaan kumpaan päädytään, vai käykö lopulta niin että minä pyörin itsekseni kaupungilla ja Mikko lähtee lenkille :)..

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

4 kommenttia:

 1. vansit on kyllä myös kivat, ovatko millaista mitoitusta? noin makeat tennarit saa kyllä myytyä eteenpäin jos nyt tulee tilattua huti koko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan :)! Ja ei todellakaan ole pahan hintaiset nyt! Mun mielestä vastaavat aika hyvin kokoaan, lesti ehkä aavistuksen kapea!

   Poista
 2. Postaustoive: esittele laukkusi! Asukokonaisuuksissa niitä aina vilahtelee, mutta olisipa mukava nähdä kaikki kerralla :)

  Hanna

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva löytää tämä blogi. ;) Mahtavia alelöytöjä!!

  VastaaPoista