kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

torstai 29. lokakuuta 2015

Goodie Bagit ja huikeita lahjaideoita!

*postaus toteutettu yhteistyössä crocsin ja lekmerin kanssa*

Kiitos hurjasti kaikille viime postaukseen blogin, instan sekä fb:n kautta kommentoinneille, postaus hyppäsikin heti luetuimmaksi blogihistoriassa! Arvelinkin että juhlien teema on myös monessa muussa perheessä ajankohtainen ja siksi olikin niin mukava sitä toteuttaa ja jakaa omia vinkkejä. Sain myös liudan sähköposteja ja kyselyitä tuotteista, vastaan niihinkin niin pian kuin mahdollista!

Lupasin vielä erikseen teille näyttää mitä meidän goodie bagit pitivät sisällään, jotka lapset siis saivat "Olafilta" täytettyään passinsa. Olen eilen ja tänään toimitellut pikkuisille näitä ylläreitä, toivon ja tiedänkin että niistä on varmasti paljon iloa!

Muistakaa että nämä juhlat mahdollistivat meille crocs sekä lekmer, ja heiltä on myös saatu nämä goodie bagien tuotteet. Ja jotta realistisuus pysyisi mukana kuvioissa, niin eihän näitä ihan oikeasti goodie bageiksi voi kutsua, sillä ovat aivan mielettömät ja ymmärrän ettei monella olisi varaa ihan näin mahtavia lahjoja tarjota juhlissa mukana olleille lapsille (ei minullakaan, todellakaan).
Näistä kuitenkin voitte saada hyviä vinkkejä esimerkiksi pukinkonttiin, tai muuten vaan lahjaksi pienille Frozen-faneille!

Tyttöjen ja poikien lahjakassit pitivät sisällään erilaisia tuotteita, joista kaikkia on saatavilla lekmeristä, clogit sekä reput ovat crocsin tuotteita, joita saa myös lekmeriltä, tai Crocs Storeista Helsingistä, Turusta, Lempäälästä, Vantaalta ja Kuopiosta.

Tyttöjen väritettävä laukku löytyy täältä, Frozen pyjama täältä, ja vilkkuva reppu täältä (huomatkaa että se on nyt -30% alessa!!)


Vielä kerran, kiitos lekmerille sekä crocsille sekä juhlissa mukana olleille! Nyt seuraavaksi kohti Halloweenia joista yritän vielä huomenna kirjoitella ja sen jälkeen onkin aika taas suunnitella Linnean synttäreitä, huh heijaa! Takki tuntuu olevan ihan tyhjä niiden suhteen, toiveena olisi hirviösynttärit, joten kai sitä on jotain Monster High:n tiimoilta keksittävä! Jos teillä on niihin vinkkejä niin otan avosylin vastaan, nyt lyö nimittäin aika tyhjää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti