kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Frozen all the way!

Pikainen sunnuntai-illan tervehdys!

Meillä vietettiin tänään VIIMEIN iki-ihania Frozen-juhlia jotka järjestin yhteistyössä crocsin sekä lekmerin kanssa. Juhlat ovat olleet suunnitteilla pienen ikuisuuden ja taisi kaikkien lapset odotella jo aika kovasti juhlia. Mukaan kutsuin meidän blogimamma-tiimin sekä tietenkin lapset.

Suunnitelmia oli tuhat, joista monet toteutuivat, osa unohtui ja muutamaa en ehtinyt tehdä. Tänään ei ehkä ollut oma olo se kaikkein hehkein, sillä olen aika varma että minulle nousi päivän mittaan kuume, ja olo olikin aika puhki juhlien jälkeen (tottakai rääppiäiset järkättiin myös naapureille heti perään!) Mikko onneksi auttoi siivoamisessa ja huomiselle on enää muutamien koristeiden pois ottaminen, mikäli vain raaskin niistä luopua.. Meillä on niin makea Frozen-seinä olkkarissa että taidan vielä ensi viikon fiilistellä sitä.

Postailen kuvia juhlista ensi viikon alussa, kun saan ne selattua läpi. Tässä vähän osviittaa koristeluihin :)!

Kiitos kaikille juhlissa mukana olleille, ihania olette kaikki <3. Sekä myös erityiskiitos crocsille ja lekmerille  ja luonnollisesti taitavalle Minna Bakesin Minnalle jälleen upeista leivoksista!


Nyt taidan heittää sohvalle pitkäkseen loppuillaksi, Mikko nukahti jo kasin jälkeen. Miten voikaan kellojensiirto ottaa näin koville? Tuntuu kuin olisi kohta jo aamuyö!

5 kommenttia:

 1. Huh mitä koristeluja! Pelkästään jo nämä kuvat saivat hengen salpautumaan, mitkä juhlat! Sinulla on kyllä ihan käsittämättömän esteettinen silmä koristeluissa ja tarjoiluissa. Olet lahja meille lukijoille kun jaat ideoitasi ihanassa blogissasi! Helmien helmi olet! (Tuliko superlatiiveja tarpeeksi? Mutta tota joka sana! :)

  VastaaPoista
 2. Eve, voi mitkä upeat pirskeet! <3 Ja tuo kuva sinusta tyttöjen kanssa, aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Eikä, en kestä! Aivan superhyper ihanat juhlat! <3

  VastaaPoista
 4. Vau, mitkä koristelut! En malta odottaa lisäkuvia. <3 Näitä ei varmaan kannata näyttää meidän 5v:lle... :D

  Pikaista paranemista! <3

  VastaaPoista
 5. Onpa tosiaan upeat koristelut ja varsinkin tuo Frozen-seinä! Mistä olet hommannut tuota hopeisena kiiltävää seinänauhaa? Tuollaisella voisin koristella kodin pikkujouluihin!

  Hanna

  VastaaPoista