kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 13. lokakuuta 2015

Aina on hyvä syy herkutella!

*Postaus toteutettu yhteistyössä Suomen Nestlèn/Pingviini-jäätelön kanssa*

Ihanaa syyspäivää kaikille, mikä ihana päivä viettää syyslomaa :)! Onko siellä ruudun toisella puolella myös syyslomailijoita? Itse en periaatteessa vietä lomaa, sillä mulla on aikalailla täysi viikko töitä, mutta tytöt ovat päiväkodista ja eskarista lomalla joten tuntuu ihan lomalta itsellekin. Tänään on ollut ihan mielettömän ihana syyskeli, ja muutenkin täytyy sanoa että tämä syksy on alkanut kertakaikkiaan ihanilla keleillä!Me vietimme viime viikolla tyttöjen kanssa herkkuhetken, ja pyysimme myös Linnean bestistä seinän takaa herkuttelemaan, kun tein aika herkullisen näköisen jätskiannoksen (vaikka itse sanonkin!).
Tämän jätksiannoksen herkullisimpana osana, eli itse jäätelönä toimi nyt uutuutena kauppohin tullut Pinviinin uusi Synttäritrio-jätski, jonka kolmena makuna ovat lapsille erityisesti maistuvat mansikka, banaani sekä päärynä. Jäätelö sopii kaikille, sillä on laktoositon ja sen upeat sävyt tulevat luonnosta.
Täytyy sanoa että värit olivat kertakaikkisen herkulliset, ja tästä saisi koottua ihanan värisen jäätelökakun tai tehtyä mahtavan näköisen jätskibaarin, ja makujakin olisi kertaheitolla kolmea erilaista! Itse päädyin tällä kertaa kokoamaan tytöille tämmöisen valmiin jäätelöannoksen, johon tarvitaan itse jäätelön lisäksi vaahtiksia, kermavaahtoa (jota voi halutessaan värjätä) sekä marenkeja. Tai ihan mitä itse haluaa, mitä vilkkaampi mielikuvitus, sen parempi!Tämä herkku on todella nopea sekä helppo toteuttaa, ja lapsille aivan varmasti mieluinen! Sopii hyvin  myös ihan synttäreille perinteisen kakun tilalle, lapset kun ovat monesti enemmän sen jäätelön perään, kuin perinteisen täytekakun. Jos jotain hyvää syytä tälle herkuttelulle täytyy etsiä, niin syynähän voi vaikka olla Pingviinin synttärit! Ajatelkaa, tuokin iki-nuori täyttää tänä vuonna jo 80 vuotta. Itse leikkasin tämän jätksiannoksen koristeeksi vielä ihan jäätelöpakkauksesta nuo pinviinit, ja aika kivan lisän toi itse annokseen vai mitä sanotte?

Taidan käyttää vastaavaa ideaa myös tuleviin Frozen-juhliin!
Ihanaa syyspäivän jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Ihana hame pikkuisella, niin suloinen!

    VastaaPoista
  2. Minkä merkin hame onkaan? Näin NK.LLA. lla viime viikolla, enkä hullu ostanut.. 😐 enkä muista merkkiä.

    VastaaPoista