kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Tervetuloa meille!

Heippa!

Kerroin muutama postaus sitten siitä, kun meillä vieraili toimittaja sekä kuvaaja pari viikkoa sitten. Juttu ilmestyi Keski-Suomalaisessa siitä viikon päästä. Kun sain yhteydenoton toimittajalta, mietin kyllä muutaman kerran lähtisinkö mukana juttuun ollenkaan; mitä kerrottavaa tai näytettävää meidän kodissa olisi? Lopulta lähdimme mukana juttuun, sillä ajatuksella että siitä jäisi kiva muisto meille. Jutusta tuli tosi kiva, ja sekä toimittaja että kuvaaja olivat aivan mielettömän mukavia!

Halusin kuitenkin tuoda lehtijuttuun näkökulmaksi tämän meidän naapuruston yhteisöllisyyden, sillä se on ollut meidän uudessa kodissa kaikkein paras asia. En ole vielä kertaakaan jakanut enempää kuvia täältä meiltä kotoa, mutta nyt otin muutamia kuvia ennen kuvaajan tuloa itse, jotta saan ne jaettua teidän kanssa. Olette kuitenkin useampaan otteeseen niitä pyytäneet :). Eli tervetuloa meille!Mitäs tuumitte? Oliko juuri sellaista kuin olitte arvellutkin :)?

11 kommenttia:

 1. Onpa kaunista ja jotenkin aivan teidän näköistä! Mitään ei ole liikaa missään vaan on sopivan kliinistä mutta silti persoonallista.

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja oih, IHANAN siistiä! Nim.remontin keskellä asuva.;)

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihana koti! Oispa kiva lukea tuo juttu. Laita mulle vaikka Facessa toimittajan ja kuvaajan nimi, ne kiinnostaa mua myös :) http://ylipyykkivuorten.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis ja tyylikäs, mutta kuitenkin kodikas koti teillä <3

  VastaaPoista
 5. Teillä on kyllä todella kaunis koti!!<3 Pakko kysyä, mitä maalia/sävyä ovat nuo teidän olohuoneen ja makuuhuoneen seinät? Juuri samanlaisesta olen haaveillut meidän uuteen kotiin :)
  -Henna

  VastaaPoista
 6. Löysin sattumalta blogiisi, taidan jäädä seuraamaan! :) Onko teillä Nicolas Vahen suola -tai pippurimyllyä? Olen jo pitkään miettinyt sellaisen hankintaa, mutta en ole saanut mistään tietooni onko ne uudelleentäytettäviä. Lisäksi viherpeukalon silmään pisti merkille kummituspuu! Rakastan huonekasveja enkä ole eläessäni onnistunut tappamaan yhtään kasvia kummituspuuta lukuunottamatta. Kuinka vanhoja puusi ovat ja miten hoidat niitä?

  VastaaPoista
 7. Heippa! Pakko kysyä mistä tuo teidän musta jalkalamppu on? Entä mistä follow your dreams- teksti on? :)

  VastaaPoista
 8. Hei. Minuakin kiinnostaisi olohuoneen seinän sävy? :)

  VastaaPoista
 9. Hei. Minuakin kiinnostaisi olohuoneen seinän sävy? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Se on Tikkurilan "Laasti"-sävy :)!

   Poista