kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Syyskuun seitsemän suosikkiani

Moikka!

Täällä päivät vaan viuhahtaa ohi hurjaa vauhtia! Tuntuu ettei aikaa olisi istahtaa koneelle, muuta kuin pakolliset jutut hoitamaan. Näistä upeista keleistä on täytynyt ottaa kaikki ilo irti, ja tänään sitten alkoi sade. Saa nähdä kuinka pitkään siitä sitten saamme nauttia..

Keräsin alle muutamia omia suosikkejani tällä hetkellä, sisustuksesta, lastenvaatteista, välipalasta sekä muutamasta muustakin!


1. Paluu kesään, jolloin olin 16v. Ostin Köpiksen lentokentältä tämän tuoksun ihan vaan siksi että saan tuon upean kassin vihdoin omakseni (aika turhaa - tiedän!). Yllättäen rakastuinkin tähän tuoksuun, vaikka se onkin hieman makeampi kuin yleensä käyttämäni tuoksut!

2. Kuten jo aiemmassa postauksessa mainitsin, näitä tossuja olen himoinnut siitä lähtien kun ne bongasin Köpiksen reissulla, ja nyt ne vihdoin itselleni tilasin Zalandosta!


3. Meidän tytöillä alkoi viime viikolla kummallakin omat, uudet harrastukset missä käydään kerran viikossa kaverin kanssa. Lilian vetää vielä ihanan balleriinapuvun päälleen, mutta Linnea tahtoi temppujumppaan jo vähän isomman tytön vaatteet itselleen. Nämä kävimme viime perjantaina sitten ostamassa Stadiumista, ja ystävälle sama paita erivärisenä tietty!


4. Sisustuksen suosikkini on tällä hetkellä tämä lehtiteline, siitä onkin mun eri SOME-kanavissa tullut aika paljon kyselyä että mistä se on hankittu. Teline löytyy täältä, jos teistä jotakin kiinnostaa!


5. Jos POMPin uutta mallistoa ei lasketa, niin tyttöjen vaatetuksen suosikkini on tämä naapurin Linnealle tuoma Zaran takki heidän viime viikonloppuiselta reissulta. Rakkautta ensisilmäyksellä, etten sanoisi!


6. Lidlin välipalat. Aivan törkeän hyviä, ja edullisia! Nytkin syön tuota Risonia, samalla kun näpyttelen postausta. Suosittelen maistamaan! Ja nuo raakapatukat on kyllä parhaimman makuisia mitä olen koskaan syönyt!


7. Jos suosikkeja listataan, niin voiko näitä kahta jättää listasta pois? Ei voi, mutta aika mahdotonta niitä on etenkään samaan kuvaan saada yhtäaikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti