kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 1. syyskuuta 2015

Minna Bakes uutuudet sekä alekoodi teille lukijoille!

Olette täällä blogin puolella kuvien välityksellä päässeet jo muutamia kertoja tutustumaan Minna Bakesin tuotteisiin, ja monet teistä ovat niistä kyselleet minulta enemmänkin tietoja. Minnaan olen oikeastaan tutustunut alunperin POMPin kautta ja olen heillä käynyt pitämässä muutamia kertoja kutsuja. Voitte kuvitella kuinka suuni loksahti auki, kun ensimmäistä kertaa näin, kuinka koreaksi pöytä oli kutsuja varten katettu!

Tänä kesänä Minna perusti yrityksen, Minna Bakes Juhlapalvelun. Upeiden, Amerikkalaistyylisten leivosten takana seisoo luonteeltaan vähintään yhtä mahtava persoona, Minnaan on ollut ilo tutustua ihan henkilökohtaisestikin! Minna Bakesin kotisivuille pääsette tästä, ja Facebook-sivuille tästä.

Meillä oli toissa lauantaina melko erikoinen lauantai, sillä meillä kävi täällä lehtikuvaaja sekä toimittaja, ja sen lisäksi pääsimme maistelemaan porukalla Minnan tämän syksyn uutuustuotteita!
Kuppikakkujen uudet maut olivat Brown Butter Cookie Dough sekä Salted Caramel, joista jälkimmäisestä saimme myös macaronseja maisteltavaksi. Kummatkin maut olivat taivaallisia, ja täydentävät Minnan valikoimaa hyvin. Viikonloppuna pääsin Essin luona maistamaan myös Mint Chocolate Chip-kuppikakkuja ja niistä taisi tulla jopa oma suosikkini! Valikoimaa sekä hinnastoa kannattaa käydä katsomassa Minna Bakesin sivuilta, tuotteiden hinnat ovat ehdottomasti kohdillaan :)! Alla näkyy vielä kuvia Lilian synttäreille tilatuista herkuista.Kirsikkana kakun päällä (tai tässä tapauksessa ehkä macaronsina kuppikakun päällä), Minna tarjoaa teille kaikille tämän kuun aikana tehdyistä tilauksista -10% alennusta, kun tilauksen loppusumma ylittää 75€! Juhlien/tilaisuuksien ei tarvitse siis olla tässä kuussa, mutta mikäli teette varauksen tämän kuukauden aikana niin saatte alennuksen! Alennuksen saat tehdessäsi tilauksen sähköpostitse (minnabakes@gmail.com) tai tilauslomakkeella (täällä), ja mainitsemalla blogini nimen. Meidän kotikadulla nämä ovat olleet erittäin suosittuja, ja tänä kesänä on meidän juhlien lisäksi esimerkiksi kahdet ristiäiset ja yhdet rippijuhlat vietetty näillä Minnan leipomuksilla herkutellen! Näistä saat mielettömän hyvän maun lisäksi juhlapöytään myös silmänruokaa!

2 kommenttia:

  1. Oi vauuu! Maltatko paljastaa mihin lehteen pääsitte mukaan? Happy for you! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanalta ja herkulliselta näyttää!

    VastaaPoista