kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 28. syyskuuta 2015

Jeans? Yes PLEASE! (Sisältää alekoodin!)

Moikka!

Sain ilokseni valita Sisustus Chillistä itselleni yhdet aivan mielettömän pitkään kutkutelleet PLEASE-farkut sekä ihanan, rennon ja ajattoman paidan American Vintage-merkiltä.

Italialaisista PLEASE-farkuista olen kuullut ja lukenut todella paljon hyvää, ja malttamattomana odotinkin paketin saapumista. American Vintagen valikoimasta valitsin housuille täydelliseksi pariksi tämän Sonoma-paidan. Sisustus Chillin valikoimaan on nyt saapunut myös aivan mielettömän ihanan näköisiä, pitkiä neuleita tältä samalta merkiltä! PLEASE-farkkuni ovat Classic Copenhagen-nimiset ja kokoa S, eli vähän reilua kokoa sanoisin näiden olevan vaikkakin farkkujen on tarkoitus olla päällä rennot ja mukavat! Nämä ovat kyllä kaiken kehun arvoiset. Todella ihania yksityiskohtia ja mukavat jalassa, suosittelen lämmöllä.
Kyllä teki muuten tiukkaa taas nousta itse kameran tälle puolelle, siihen ei taida koskaan tottua tai olla lopulta tyytyväinen omiin kuviinsa? Oppiskohan sitä koskaan katsomaan kuvia ja olemaan tyytyväinen?

Sain ilokseni tarjota myös teille lukijoille jotain aika mahtavaa, nimittäin aika tuntuvan alekoodin Sisustus Chillin verkkokauppaan! Koodilla "mammanhippu" saat -20% ostoksistasi tämän viikon loppuun saakka (4.10 saakka). Poislukien Beach House, Kengät, Sukha, Barfota superale ja Superale.


Joko teille olivat nämä merkit entuudestaan tuttuja? Kurkatkaahan muukin valikoima Sisustus Chillistä, siellä on todella kivasta esimerkiksi mun omaa suosikkiani sisustuksen ja keittiön saralta, Nicolas Vahèta!

Mukavaa uutta viikkoa kaikille <3!

3 kommenttia:

 1. Hei! Tämä ei liity nyt tähän postaukseen, mutta sinä osaat varmastikin kertoa milloin pomp de luxin kausi loppuu nyt syksyllä? Lähinnä mihin asti kutsuja järjestetään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki osaan ☺️, edustajien kausi loppuu 8.11!

   Poista
 2. Farkut on NIIN mageet! Mullakin olleet wish listalla, mutta sit eteeni asteli kirpparilla miltei samikset, mut eri merkkiset...olen tyytynyt niihin! Kivat kuvat taasen kerran!

  VastaaPoista