kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

lauantai 5. syyskuuta 2015

BLOGIKIRPPIS!

Moikka!

Nyt kun POMPin tämän kauden ihanuudet alkaa pikkuhiljaa täyttämään entisestään meidän kaappeja, taitaa olla aika laittaa pieneksi jääneitä/tarpeettomia vaatteita pois. Koska kaikkea en mitenkään ehdi tai jaksa kerralla laittaa, niin ajattelin aloittaa nyt näillä Ralph Laurenin palmikoilla. Tiedättekö, kun joihinkin vaatteisiin tulee tunneside? No mulla on käynyt näiden kanssa niin ja jostain syystä olen vaan lykännyt ja lykännyt luopumista näistä! Tässä ne vihdoin kuitenkin ovat, toivotaan että ne saavat uuden rakastavan kodin joltakin teistä :)!Annan näiden olla tämän viikonlopun pelkästään blogin puolella myynnissä, mutta ne jotka eivät mene tätä kautta niin siirrän myös muualle myyntiin. Hinnaksi päästin kuitenkin laittaa helpoimman kautta osta heti-hinnat ja ne sisältävät postituksen. Tuotteen saa minulle ensimmäisenä sähköpostia lähettänyt, osoitteeseen mammanhippu@gmail.com ja yritän päivittää aina sitä mukaa myös tänne mitkä ovat jo menneet. Kaikkia tuotteita on käytetty, mutta ovat edelleen todella siistissä kunnossa. 

Tummansininen mekko, koko 2T. Olkapäillä napit, napit hieman tummentuneet. Hp. 45€


Vaaleanpunainen mekko, koko 4/4T. Napit selässä, todella siisti. Hp. 45€

Valkoinen mekko, koko 6, todella siisti. Hp. 55€

Harmaa mekko, koko 5. Erittäin siist, Hp. 55€
VARATTU

Tummansininen mekko, jossa mukana myös villaa. Koko 5, erittäin siisti. Hp. 55€

Neuletakki, kerran tai kaksi käytetty. Koko 5, mutta vastaa mielestäni vähän pienempää kokoa.
Hp. 40€.
VARATTUPinkki mekko, koko 3/3T, siisti mutta tätä meillä on eniten käytetty. Helma on ratkennut kuvan kohdasta ja se on käsin ommeltu siististi kiinni. Käytössä ei huomaa! Hp. 35€.

Ilman muuta voitte myös tehdä mekoista tarjouksia, mutta varmuudella myyn mekot vain osta heti hinnat, ja ne menevät suoraan varaukseen tarjoustenne perusteella :).

Mukavaa viikonloppua, täällä kärvistellään kamalan flunssan kourissa!

4 kommenttia:

 1. Hei,
  Olisin kiinnostunut vaaleanpunaisesta tai harmaasta mekosta, riippuen pituusmitasta? 😊
  -Tia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Harmaa mekko on valitettavasti mennyt jo, vaaleanpunaisen pituus on 57cm :)

   Poista
 2. Moi, onko näistä kaikki jo menneet?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Annu! Muutamia on vielä vapaana, laitatko mulle vaikka sähköpostia mistä olisit kiinnostunut? mammanhippu@gmail.com

   Poista