kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

maanantai 31. elokuuta 2015

Saapuva syksy (ja se välikausi!)

Meillä ollaan vietetty aika hektistä viikonloppua, Mikko täytti perjantaina pyöreitä joita juhlittiin lähisuvun kesken, torstaina alkoi POMPin kausi, lauantai meni kahtien kutsujen merkeissä, ja illasta juhlimme Mikko sekä Essiä ja eilinen ilta meni myös kutsujen parissa.

Huomenna alkaa vihdoin myös tuolla meidän pienemmällä pumpulalla päiväkoti, ja sitä on kuulkaas odotettu kuin kuuta nousevaa. Eipähän tarvitse jäädä murehtimaan kuinka tytöt pärjäävät, kun on tuttu ja turvallinen, maailman paras päiväkoti!

Syksy tekee kovasti tuloaan, ja tänään aamusta olikin ensimmäinen kerta, kun laitoin Linnealle eskariin mukaan myös välikausivaatteet. Aamu oli todella sumuinen ja neiti kysyikin ulos astuessaan että miten täällä on näin pölyistä :).. Välikausivaatepostausta on pyydetty taas, ja se joutuu hetken vielä odottelemaan, että saan nuo viimeisetkin setit kasaan, eli kun POMPin paketti saapuu. Tässä postauksessa kuitenkin yksi meidän uusista takeista tähän välikauteen. Racoonin ihastuttava maatuska takki on Jeriikasta saatu, ja toimii näillä viilenevillä keleillä mielettömän hyvin! Rakastuin tuohon kuosiin heti sen nähtyäni, ja Linnea oli myös enemmän kuin tohkeissaan tämän Fiona-takin saatuaan. Takki on tuulen- sekä  vedenpitävä ja sisällä on fleecevuori, pienemmille tytöille löytyy samainen takki, hiukan erilaisella vetoketjumallilla.

Tällä hetkellä syksy ei tunnu yhtään ahdistavalta, onneksi olemme saaneet viimeiset päivät nauttia kauniista ja lämpöisestä säästä, eikä se kesä ihan kerrasta loppunutkaan! Joko teillä on välikausivaatteet mietittynä?

*Yhteistyössä Jeriikan kanssa*

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana takki, minkä kokoinen takki Linnealla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin tämä on ihana! Linnean koko on 122cm :)

   Poista
 2. Mistä toi ihana ritilähylly on? :)

  VastaaPoista
 3. Mistä toi ihana ritilähylly on? :)

  VastaaPoista
 4. Heiiii. Mistä tuo pussi ja puu on? Aivan ihana!

  VastaaPoista