kultahippu 2.0

Family // Fashion // Everyday living

tiistai 25. elokuuta 2015

POMPin kausi lähestyy!

Moikka!

Meillä oli viime lauantaina aika jännittävä päivä, josta myöhemmin mahdollisesti lisää.. Mutta lauantain jälkeen koitti jälleen joulu, kun sain haettua kotiin kaikki POMPin uuden malliston vaatteet! Täällä onkin aika kulunut aika rattoisasti niitä hypistellessä. Luonnollisesti ensimmäisenä puran aina tyttöjen malliston, Lilli on etenkin aika kova apuri siinä hommassa :).. Mallisto näyttää kertakaikkisen upealta - niin sisävaatteiden kuin ulkovaatteidenkin osalta! Oma ostoslista tuntuu loputtomalta, vaikka olenkin vakaasti päättänyt, että ostan vain sen verran mitä laitan ensin tieltä pois. Meidän kaapit kun ei varsinaisesti tälläkään hetkellä ammota tyhjyyttään..
Torstaina järkkään jälleen meillä kotona avoimet ovet, alkaen klo 16.00. Jos olet siis täältä päin, tervetuloa ihastelemaan uusinta mallistoa! Tarkemmat tiedot löytyy POMPin omilta sivuilta :)..
Tilaus uudesta mallistosta kannattaa laittaa minulle sähköpostiin eja@pompdelux.com mikäli haluat säästää postareissa, ja saada POMPin oman kassin tilauksesi mukana. Laitan tilaukset eteenpäin niiden saapumisjärjestyksessä heti torstaina, kun kausi alkaa! Meidän edustajien kautta voit tilata heti 27.8 alkaen, kun verkkokauppa taas aukeaa vasta ensi viikolla. Voit tehdä tilauksen kauttani, vaikka asuisitkin muualla päin! Voitte myös heittää kysymyksiä väreistä, materiaaleista tai ihan mistä vain kommenttiboksiin tai sähköpostiini, niin vastailen parhaani mukaan!

@evelinakultahippu

Nyt suuntaankin poikien malliston pariin, ja illaksi vielä toisiin töihin, huh! Ei käy elämä tylsäksi.

5 kommenttia:

 1. Onpa ihanan näköinen mallisto! Olenkin haaveillut siskon pojalle jotain Pompilta, ehkä viimein saan aikaiseksi tilata! :)
  Voi hitsit, tullaan näillä näkymin loman lopuksi Jkl:ään torstaina mutta vasta iltasella. Muuten olisi ollut hauska taas tavata! :)

  VastaaPoista
 2. Hei, saako nuo ilmaiset postarit+kassin myös tilaamalla avoimissa ovissa?

  Lenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Saa kyllä! Aina edustajan kautta tilattuna saa :)!

   Poista
 3. Voi, missasin illan taas... Onko sulla kuvastoja vai löytyykö vain netistä? Henna

  VastaaPoista
 4. Kassin saa mutta postarit joutuu maksamaan, jos tilaus jää alle 200€:n. Näin ainakin käymilläni kutsuilla on ollut.

  VastaaPoista